Kurš vēlas mūziķa Prinsa rokudzelžus ar dārgakmeņiem? Pārdošanā ne tas vien! FOTO
Mūziķa Prinsa pirmā sieva Maite Garsija, bijušais menedžeris Ouvens Hasnijs un ģitārists Dezs Dikersons izsolei piedāvā 95 lietas, kas reiz piederējušās slavenajam mūziķim. To skaitā retus ierakstus, dārgakmeņiem rotātus rokudzelžus, apģērbus, saderināšanās gredzenu un servīzi, kas izgatavota speciāli Prinsa kāzām.
Slavenības
2016. gada 20. marts, 05:47

Kurš vēlas mūziķa Prinsa rokudzelžus ar dārgakmeņiem? Pārdošanā ne tas vien! FOTO

Jauns.lv

Mūziķis Prinss (57) ir ļoti privāts cilvēks, turklāt tāds, kurš mīl kontrolēt visu. Viņš nebūs sajūsmā par šā gada martā notiekošo izsoli, kurā viņa bijusī sieva nolēmusi pārdot Prinsam reiz piederējušas ļoti personīgas mantas. To skaitā ir dārgakmeņiem rotāti rokudzelži un saderināšanās gredzens.

Prinsa pirmā sieva bijusī fona dziedātāja un dejotāja Maite Garsija (42), bijušais menedžeris Ouvens Hasnijs un ģitārists Dezs Dikersons izsolei piedāvā 95 lietas, kas reiz piederējušās slavenajam mūziķim. Melomāniem, kurus neinteresē relikvijas, tiks piedāvāti divi ekskluzīvi ieraksti. Viena no tiem būs trīs dziesmu demo lente, kas ierakstīta 1976. gada ziemā un 1977. gada pavasarī. Tajā iekļauti tādi skaņdarbi kā „Just As Long As We’re Together”, „My Love Is Forever” un „Jelly Jam”. Demo ieraksta sākotnējā cena noteikta 6500 ASV dolāru apmērā.

Otrs ieraksts ierakstīts 1978. gadā. un tajā iekļauti seši skaņdarbi – trīs no tiem agrāk neizdoti. Tiem, kas kāros iegūt šo retumu savā īpašumā, jārēķinās ar vismaz 20 000 ASV dolāru, lai varētu sākt vairāksolīšanu.

Izsolē būs iespējams nopirkt arī saderināšanās gredzenu ar briljantiem, ko Prinss savulaik pasniedza savai pirmajai sievai. Tā sākotnējā cena noteikta 100 000 ASV dolāru apmērā. Kopā ar gredzenu jaunais tā īpašnieks iegūs arī Prinsa ar roku rakstītu bildinājumu. Tās ir piecas ar roku rakstītas zīmītes uz sirsniņas formas rozā lapiņām. Katra nākamā lapiņa bijā kā norādījums, lai topošā sieva „romantiskā ceļojuma” beigās atrastu saderināšanās gredzenu.

Izsolē tiks piedāvāti arī mūziķa apģērbi, kas gan derēs vien miniatūra auguma vīrietim, kāds ir pats Prinss. Izsolīs arī rotaslietas un aksesuārus. To skaitā ir briljantiem rotāti rokudzelži, ko Prinss izmantoja koncertos izpildot dziesmu „The Most Beautiful Girl in the World”.

Bijusī sieva pārdod arī galda piederumus un servīzi, kas bija speciāli izgatavoti viņu kāzām. Porcelāna servīzi, kas sastāv no 50 priekšmetiem, varēs iegādāties, sākot solīšanu ar 50 000 ASV dolāriem.

Lētākās izsolē piedāvātās preces ir piecas tasītes ar klavieru taustiņu zīmējumu. Katras sākotnējā cena noteikta 1000 ASV dolāru apmērā.

 

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press

Tēmas