Parisa Hiltone līdzi nēsā četrus viedtālruņus. FOTO
Oho! Parisa Hiltone vienlaicīgi lieto četrus mobilos tālruņus.
Slavenības
2016. gada 20. marts, 13:17

Parisa Hiltone līdzi nēsā četrus viedtālruņus. FOTO

Jauns.lv

Viena no planētas populārākajām blondīnēm, sabiedrības dāma Parisa Hiltone (35), Losandželosā iepirkties devusies, rokās turot divus sudraba krāsas un divus rozā viedtālruņus.

Ģērbusies zīmola „Alice + Olivia” džemperī par 600 eiro, Parisa Hiltone vienatnē staigāja pa veikaliem Losandželosā. Viņai kompāniju sastādīja daudzie „Apple” viedtālruņi, kurus populārā bagātniece lieto vienlaicīgi. Sabiedrībā radītais naivās un vieglprātīgās blondīnes tēls, kādu Parisai piedēvē jau daudzu gadu garumā, ir mānīgs. Aiz piemīlīgās ārienes slēpjas biznesa lēdija ar īstu „krampi”, kas prot vadīt pati savu impēriju un pelnīt miljonus.

Šogad mis Hiltone atzīmējusi jau desmito gadadienu kopš iesaistījusies parfimērijas biznesā. Par godu šim notikumam biznesa lēdija izdevusi jau 18. aromātu. Mis Hiltone ar savu vārdu izdod arī somiņu un apavu kolekcijas, kā arī uzstājas kā dīdžejs visā pasaulē.

Parisa atzīst, ka viņu iedvesmo britu modes dizainere Viktorija Bekhema, kura lieliski prot savienot karjeru ar ģimeni. „Man patīk viņas zīmols,” norāda Hiltone. „Tas ir neticami, kā viņa mērojusi ceļu no popzvaigznes līdz izcilai modes dizainerei. Turklāt viņai ir brīnišķīga ģimene.”

 

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press