Pīrāgs ar neuzticīgo un kauslīgo vīru vienojas par šķiršanos
Diānas Pīrāgs-Cesto un viņas vīra Frenka Cesto laulībā kaislības sita krietni augstāku vilni nekā ziepju operās. Nu abi izlēmuši oficiāli likt punktu skandalozajai laulībai un dēla dēļ sola turpmāk palikt par draugiem.
Slavenības
2016. gada 21. marts, 11:30

Pīrāgs ar neuzticīgo un kauslīgo vīru vienojas par šķiršanos

Jauns.lv

Dziedātāja Diāna Pīrāgs-Cesto un viņas franču vīrs Frenks Cesto, kuri pagājušajā nedēļā ar skandaloziem paziņojumiem publiskoja savas mīlas dzīves nesaskaņas, izlēmuši oficiāli šķirt neizdevušos laulību.

Sociālajā tīklā Facebook.com Diāna un Frenks ievietojuši kopīgu paziņojumu, kurā atklāj, ka bijuši pie notāra un iesnieguši šķiršanās prasību. Tā spēkā stāsies pēc mēneša – 19. aprīlī.

„Mēs, Diāna Pīrāgs un Frenks Cesto, divu gadu garumā esam bijuši laimīgi precēti, un saglabāsim labas atmiņas par savām četrus gadus ilgušajām attiecībām. Mūsu dēls ir šo attiecību iemesls, sekas un pierādījums.

Viņa dēļ mēs turpmāk saglabāsim cieņas un savstarpēja atbalsta pilnas draugu attiecības. Abi vēlamies viņam mierpilnu un cienījamu izglītību Latvijā.

Rīkojoties impulsīvi, mēs diemžēl viens otru sāpinājām ar nepatiesu informāciju, nepamatotiem apvainojumiem un paziņojumiem presei.

Ir laiks katram iet savu ceļu dzīvē, tāpēc 18. martā esam parakstījuši pie notāra laulības šķiršanas līgumu, kas stāsies spēkā 19. aprīlī.

Novēlot arī jums visiem kādu dienu piedzīvot nodaļu no iedvesmojošās kaisles grāmatas, kamēr mēs savā rakstām pēdējo lapu. Diāna un Frenks.”

Atgādinām, ka nesaskaņas Latvijas dziedātājas Diānas Pīrāgs un francūža Frenka Cesto attiecībās aizvadītajā nedēļā izvērtās par skaļāko skandālu smalkajās aprindās. Abu skandalēšanos, kurā ietilpa gan morāla, gan fiziska abpusēja vardarbība, pārtraukt pat divas reizes nācās policijai.

Kamēr Diāna pārdzīvoja, ka viņas mīļotais vīrietis izrādījies neuzticams varmāka, kas nevairījies pacelt roku ne tikai pret sievu, bet arī viņas meitu, Frenks publiski paziņoja, ka Diāna pati ir agresīva un konfliktu laikā gan kliegdama spļāvusi vīram sejā, gan brukusi virsū ar nazi, gan ar asinīm apķēpājusi dzīvokļa sienu.

Plašāk par Diānas Pīrāgs un Frenka Cesto skandāliem un tā aculieciniekiem lasiet žurnāla “Kas Jauns” jaunākajā – 22. marta – numurā.

   

Kasjauns.lv/Foto: no Izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva