Vīram ar mākslīgo locekli nevainības zaudēšana ilga 2 stundas. VIDEO
Viss beidzies laimīgi – nevainība ar mākslīgo locekli zaudēta. To viņam palīdzēja īstenot prostitūta, kura specializējusies invalīdu apkalpošanā.
Trakā pasaule
2016. gada 21. marts, 14:38

Vīram ar mākslīgo locekli nevainības zaudēšana ilga 2 stundas. VIDEO

Jauns.lv

44 gadus vecais Mohameds Abads savu dzimumlocekli zaudēja avārijā vēl bērnībā. Pirms pāris gadiem viņš kā viens no pirmajiem pasaulē tika pie locekļa protēzes, kas turklāt spēj pilnvērtīgi funkcionēt. Un nevainības zaudēšanai viņš izvēlējās skaistu, nobriedušu prostitūtu.

Neraugoties uz vīrišķo nepilnību, Mohameds bijis pat precējies, bet nu jau labu laiku ir šķirtenis. 2012.gadā Mohamedam tika veikta pirmā bioniskā locekļa „uzstādīšanas” operācija, bet pagāja vēl daži gadi, līdz ārsti deva zaļo gaismu dzimumaktam. Nu tas noticis.

Ar prostitūtu Šarloti Rouzu abi  tikās kādā viesnīcā Londonā, un pēc divu stundu „pazīšanās” ļāvās seksam. Pēc mīlēšanās sieviete Mohameda locekli nodēvēja par „neticami labu”.

Šarlote kā mīlas priesteriene ir specializējusies darbā ar vīriešiem ar invaliditāti, un pirmais akts nemaz uzreiz tā nesanāca, bijuši vajadzīgi divi mēģinājumi. „Es gaidīju šo brīdi kopš saviem astoņpadsmit, un nu tas noticis,” nevainības zaudēšanu komentēja Mohameds. Viņa tālākie dzīves mērķi ir izveidot noturīgas ilgtermiņa attiecības ar sievieti un dzīvot normāla vīrieša dzimumdzīvi.

Vīrs ar bionisko locekli zaudē nevainību 44 gadu vecumā: Mohameds pastāsta, kā darbojas viņa loceklis: Kasjauns.lv/Foto: Ekrānuzņēmums no video