Kaķene nakts aizsegā atstāj kaimiņmāju vīriešus bez apakšbiksēm
Bridžita un viņas šī gada guvums.
Trakā pasaule
2016. gada 21. marts, 21:02

Kaķene nakts aizsegā atstāj kaimiņmāju vīriešus bez apakšbiksēm

Jauns.lv

6 gadus vecās siāmas kaķenes Bridžitas saimniece atvainojas visiem saviem kaimiņiem. Ja pazudušas vīriešu apakšbikses vai zeķes, sieviete īpašniekiem lūdz vērsties pie viņas.

Sāra Nātana pieķērusi savu mīluli zādzībā. Bridžita kopš šī gada janvāra paspējusi nozagt 11 pāru vīriešu apakšbikšu un vairāk nekā 50 pāru zeķu. Kaķenes saimniece jau vairākkārt mēģinājusi kaimiņiem atgriez viņu īpašumu. Sākotnēji viņa uz pastkastītēm līmēja sludinājumus, ka pazudušo apakšveļu var saņemt pie viņas, taču šī akcija palika bez rezultātiem. Pieaugot sazagto mantu skaitam, viņa nolēma, ka sludinājums jāieliek izklaidējošajā portālā "Reddit". Viņa cer, ka ar tā palīdzību nozagto mantu īpašnieki beidzot uzzinās, kas to dara, un atnāks atgūt savas mantas.

Sāra jau sen novērojusi, ka viņas kaķene sirgst ar kleptomāniju. Iepriekš viņa zagusi dažādus sīkumus, bet pēdējos gados kļuvusi ļoti izvēlīga.

"Agrāk viņa nebija tik izvēlīga. Tagad Bridžita nolēmusi zagt vīriešu apakšveļu, bet devusi priekšroku konkrētam trikotāžas izstādājuma veidam - bokseršortiem," stāsta kaķenes saimniece Sāra.

Kasjauns.lv/Foto: Reddit