Kāzu šova dalībnieki pārsteigti par gala rezultātu, Raitis mainīs uzvalku. FOTO
Tā kā Agnese un Raitis iepriekš savas sapņu kāzas nebija izsapņojuši, tad lielas pretenzijas par radu sarūpēto kāzu scenāriju necēla.
2016. gada 21. marts, 22:06

Kāzu šova dalībnieki pārsteigti par gala rezultātu, Raitis mainīs uzvalku. FOTO

Jauns.lv

TV3 šovs „Kāzu gūstā” strauji tuvojas finišam. Šovakar dalībnieki uzzināja visu viņiem sarūpēto kāzu scenāriju, un vienu lietu varēja mainīt. Tomēr visiem pāriem šo iespēju nevajadzēja izmantot.

Viskritiskāk radu izvēlēto kāzu scenāriju uztvēra Raitis un Agnese. Puisis pat atzina, ka šova galvenā balva nav tik nozīmīga, lai tās dēļ radi tā nopūlētos ar kāzu rīkošanu šova ietvaros. „Tā dāvana - 7000 eiro - nav tā vērta. Cieš veselība, nervi,” sacīja Raitis. Tomēr viņa un līgavas Agneses ģimenēm visu izdevās noorganizēt, un kāzas būs. Raitis gan izmantoja iespēju - vienu lietu nomainīt -, un tas bija uzvalks. Kāzu priekšvakarā viņš vēl pats apņēmās pāršūt uzvalka bikšu garumu. „Viņš jau no 15 gadu vecuma regulāri kaut ko pāršuj. Pat mēteli var pāršūt,” dēlu slavēja Raita mamma Irina Skrastīte.

Ar visu pilnībā apmierināti bija Ieva un Artūrs - viņiem vecāku idejas šķita brīnišķīgas un, pateicībā par ieguldīto darbu, jaunais pāris neko nemainīs. Tāpat rīkosies arī Darja un Dmitrijs. Lai gan sākotnēji Darja domāja, ka izvēlēsies citu līgavas kleitu, vai vismaz izmainīs viesu sarakstu, bet, redzot, cik lielu darbu vecāki paveikuši, viņa ar Dmitriju nolēma visu atstāt tā, kā ir.

Jau nākamnedēļ redzēsim, cik līksmas un sirsnīgas bija šova dalībnieku kāzas!


Kasjauns.lv/ Foto: publicitātes

Tēmas