foto: AP
Tauta sociālajos tīklos atkal bārsta pērles: Eirovīzijas pirmais pusfināls
Eirovīzijas 2018. pirmais pusfināls.
Mūzika
2018. gada 8. maijs, 22:52

Tauta sociālajos tīklos atkal bārsta pērles: Eirovīzijas pirmais pusfināls

Jauns.lv

Otrdienas, 8. maija, vakarā Portugālē sācies 2018. gada “Eirovīzijas” dziesmu konkurss. Pirmajā pusfinālā par iespēju cīnīties finālā sacenšas 19 valstu pārstāvji, tostarp mūsu kaimiņi lietuvieši un igauņi.

Eirovīzijas pirmais pusfināls

Otrdienas, 8. maija, vakarā Portugālē sācies 2018. gada “Eirovīzijas” dziesmu konkurss. Pirmajā pusfinālā par iespēju cīnīties finālā sacenšas 19 valstu ...

gallery icon

Par iespēju cīnīties Eirovīzijas finālā šovakar cīnās Azerbaidžāna, Albānija, Islande, Beļģija, Čehija, Lietuva, Izraēla, Baltkrievija, Igaunija, Bulgārija, Horvātija, Maķedonija, Austrija, Grieķija, Somija, Armēnija, Šveice, Īrija un Kipra. 

Šovakar balsot par izskanējušajām dziesmām varēs tikai pirmajā pusfinālā dalību ņēmušās valstis, kā arī tās, kas automātiski kvalificējušās finālam - Spānija, Portugāle un Lielbritānija. 

Latvijas pārstāve Laura Rizzotto uz skatuves kāps otrajā pusfinālā, kas notiks ceturtdien, 10. maijā. Laurai Rizzotto, pēc bukmeikeru domām, gan nekādas lielās izredzes kļūt par “Eirovīzijas” uzvarētāju nav. Koeficients uz Lauras uzvaru ir aptuveni 150.

19 valstu pārstāvju priekšnesumus sociālajos tīklos jau steiguši vērtēt pašmāju Eirovīzijas "kritiķi".