Populārajam šefpavāram Džeimijam Oliveram būs jau piektais bērns!
Slavenais britu šefpavārs ar kundzi Džūlzu filmas „Eddie The Eagle” pirmizrādes vakarā Londonā, tikai dažas stundas pēc publiskā paziņojuma, ka ir piektā bērna gaidībās. „Šis būs pēdējais,” norādījis Olivers, kurš arīdzan atklājis, ka mazulis pieteicies neplānoti.
Slavenības
2016. gada 23. marts, 09:13

Populārajam šefpavāram Džeimijam Oliveram būs jau piektais bērns!

Jauns.lv

Populārais britu šefpavārs Džeimijs Olivers (40) un viņa kundze Džūlza (41) apstiprinājuši jaunumus par ģimenes pieaugumu. Šā gada augustā pāris kļūs jau par piektā bērna vecākiem!

Tikai dažas stundas pēc publiski sniegtā paziņojuma par gaidāmo mazuli, Džeimijs Olivers ar sievu Džūlzu Londonas Lesterskvērā apmeklēja filmas „Eddie The Eagle” pirmizrādi. Topošā māmiņa bija ģērbusies vienkāršā melnā bikšu kombinezonā, kam pieskaņojusi daudzkrāsainu metāliska auduma žaketi. Kājās viņa bija apāvusi smalkas sarkanas siksniņkurpītes uz augstiem papēžiem. Pāris burtiski staroja par gaidāmo ģimenes pieaugumu.

„Šis būs pēdējais,” Džeimijs norādījis britu laikrakstam „The Sun”. „Citādi tas kļūs par apsmieklu. Šis [mazulis] nebija plānots. Neticu, ka es to tagad saku. Arī manis paša ģimene bija šokā.”

„Sākotnēji es domāju, ka mums būs vien pāris bērnu,” sarunā ar laikraksta „The Mirror” pārstāvi uz sarkanā paklāja izteicies slavenais šefpavārs. „Taču viņa ir fantastiska ģimenes veidotāja un es pielāgojos. Es mīlu bērnus. Mana ģimene liek man stāvēt uz zemes stabili abām kājām. Man ir savāds darbs, savāda dzīve, taču mana ģimene liek man būt reālam.”

Jautāts, vai šefpavārs sapņo, ka pastarītis būs puisītis vai meitenīte, viņam atzīst, ka tas neesot svarīgi, viņš būšot pateicīgs jebkurā situācijā. Tomēr Olivers piebilst, ka neliels balanss būtu derējis. Ģimenē aug  trīs meitas un viens dēls – Popija Hanija Rouzija (14), Deizija Bū Pamela (12), Petala Blosoma Reinbova (6) un Badijs Bērs Moriss (5).

Lai gan Džeimijs apgalvo, ka piektais mazulis nav bijis plānots, vēl pērnā gada janvārī Džūlza intervijās izteicās, ka ir gatava vēl vienam bērnam un sapņo par jaunu rotaļbiedru savām četrām atvasēm. Džūlza apliecināja, ka būtu pilnībā gatava iznēsāt vēl vienu bērnu, ja liktenis dotu šādu iespēju.

Džeimijs un Džūlza (pilnajā vārdā Džuljeta Nortone) pērn pāris atzīmēja 15. kāzu gadadienu. Pāris iepazinās 1993. gadā un apprecējās 2000. gadā.

Ģimene agrāk izpelnījusies sabiedrības neizpratni attiecībā par savu bērnu vārdu izvēli. Atbildot uz jautājumu, kāpēc jaunākajai meitai devuši vārdu, kas tulkojams kā Varavīksnes Plaukstošā Ziedlapiņa, Džūlza atjokojusi: „Es nezinu, kur radās šis vārds, visdrīzāk no multiplikācijas filmas „Mans mazais ponijs”. Es gribēju viņu nosaukt tikai par Reinbovu (Varavīksni), bet Džeimijs teica, lai apvaldu savu degsmi. Ar dēla vārda (Badijs Bērs – tulkojumā Draugs Lācis) izvēli bija daudz sarežģītāk, mums agrāk nebija nācies izvēlēties vārdu puisēnam. Es nevaru ciest, ka cilvēki man klāsta, ko gan viņi domājot par mūsu bērnu vārdiem. Lai kā mēs viņus sauktu, tas ir un paliek mūsu lēmums!”

   

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press