foto: Vida Press
Populārais dīdžejs Avicii miris, sagriežot sevi līdz nāvei ar glāzes un pudeles stikliem
DJ Avicii.
2018. gada 1. maijs, 17:44

Populārais dīdžejs Avicii miris, sagriežot sevi līdz nāvei ar glāzes un pudeles stikliem

Jauns.lv

28 gadus vecais zviedru dīdžejs Avicii dzīvi beidza pašnāvībā pagājušajā piektdienā, un tagad ģimene atklājusi nianses par notikušo, atsaucoties uz dažādiem avotiem, šodien ziņo "The Business Insider".

Jaunais vīrietis atstājis pirmsnāves zīmīti savai ģimenei un tad izdarījis pašnāvību, sagriežot sevi ar saplīsušas glāzes stikliem. Avicii oficiālais nāves iemesls ir noasiņošana, vēsta mediji.  Tādējādi Omānā, kur slavenais dīdžejs pašnāvību izdarījis, pārtraukts ierosinātais kriminālprocess. Šādu lietas virzību atbalstījusi arī dīdžeja ģimene. 

foto: Vida Press
DJ Avicii.

Kā vēsta slavenību tabloīds "TMZ", Avicii sevi graizījis ne tikai ar glāzes lauskām, bet arī ar alkoholiskā dzēriena saplēstu pudeli. Jau vēstījām, ka dīdžejs vairākus gadus cieta no alkohola atkarības un dažādām citām veselības problēmām, tostarp vairākām pārciestām operācijām. Mākslinieka ģimene pagājušajā nedēļā izplatīja paziņojumu, ka Tims Berglings (Avicii īstais vārds) vairs nav vēlējies dzīvot šajā pasaulē un gribējis mieru. Viņu nomākusi popularitāte un nespēja to savienot ar savu dvēseles pasauli.