foto: Juris Rozenbergs
Jānis Streičs grāmatas atvēršanas svētkos stāv rindā pēc ciguna skolotāja autogrāfa
Kinorežisors Jānis Streičs iegādājās grāmatu un pacietīgi gaidīja, lai izstāvētu garo rindu pēc Igora Kudrjavceva personīga ieraksta un autogrāfa.
Slavenības
2018. gada 27. aprīlis, 17:00

Jānis Streičs grāmatas atvēršanas svētkos stāv rindā pēc ciguna skolotāja autogrāfa

Kasjauns.lv

Ceturtdienas, 26. aprīļa pēcpusdienā apgāda “Zvaigzne ABC” prezentāciju zālē norisinājās ārsta un ciguna skolotāja Igora Kudrjavceva grāmatas „Prieka spēks” atklāšana. Pasākumu apmeklēja arī režisors Jānis Streičs, kas, gluži kā citi sanākušie, godprātīgi stāvēja rindā, lai tiktu pie grāmatas autora autogrāfa.

Igors Kudrjavcevs ir sertificēts ārsts, pasniedzējs, cigun skolotājs un personības izaugsmes treneris. Viņam šī ir jau ceturtā grāmata, tajā esot izlasāmas “dažādas metodes, kā saņemt prieku no apkārtējās pasaules, smelt no prieka avotiem sevī, kā izlabot pagātni un kā ar prieku dzīvot tagadnē”.

Igora Kudrjavceva grāmatas „Prieka spēks” atvēršanas svētki.

Igora Kudrjavceva grāmatas „Prieka spēks” atvēršanas svētki.

gallery icon

Pasākumu apmeklēja Igora draugi, paziņas, ciguna praktizētāji, arī tie, kam rūp veselīgs dzīvesveids. Grāmatas atvēršanas svētkos bija ieradies arī tautā mīlētais latviešu kinorežisors Jānis Streičs.

Viņš pastāstīja, ka ar ciguna skolotāju Kudrjavcevu viņu iepazīstinājusi kultūrsocioloģe Dagmāra Beitnere. „ Pirms tam šo savas jomas lietpratēju biju redzējis televīzijā, kā arī par viņu daudz dzirdējis. Viņa darbības virziens manī atstāja pozitīvu iespaidu - ļoti apgarots un iedvesmojošs cilvēks,” noteica Streičs.