foto: WENN/Vida Press
“Lietoju visu, ko man deva!” Reperis Eminems jau desmit gadus skaidrā
2007. gadā Eminems pēc narkotiku lietošanas teju aizgāja viņsaulē.
2018. gada 27. aprīlis, 11:19

“Lietoju visu, ko man deva!” Reperis Eminems jau desmit gadus skaidrā

Kasjauns.lv

Slavenais reperis Eminems (45) jau desmit gadu nelieto apreibinošas vielas – to viņš pierādījis, sociālajos tīklos demonstrējot īpašu žetonu.

“Vakar nosvinēju savus desmit gadus,” Eminems, īstajā vārdā Māršals Meterss, ierakstījis pie foto, kurā redzams, turot žetonu ar romiešu simbolu X, kas apzīmē skaitli 10.

Celebrated my 10 years yesterday.

A post shared by Marshall Mathers (@eminem) on

Eminems atklāti stāstījis, ka 2007. gadā pēc uzdzīves ar narkotikām teju aizgājis viņsaulē. Atkarības jūgā viņš bija iestidzis tik ļoti, ka dienā esot rijis ap 20 tabletēm. “Es ēdu visas tabletes, ko vien varēju dabūt,” 2011. gadā izdevumam “New York Times” klāstīja reperis. “Lietoju jebko, ko kāds man deva.”

Tagad Eminems atkarību no apreibinošām vielām aizstājis ar sportošanu un saka, ka arī viņa trīs bērni esot iemesls, kāpēc vairs negribas atgriezties narkotiku purvā.

Reperis Eminems

gallery icon

“Kad iznācu no rehabilitācijas centra, man vajadzēja zaudēt svaru, bet nācās arī izlemt, kā es spēšu skaidrā funkcionēt. Iepriekš taču es pat nespēju gulēt, ja nebiju pavisam salietojies. Un tā es sāku skriet. Skriešana gan dabiski paaugstināja manu endorfīna līmeni, gan palīdzēja tikt pie laba miega,” sacījis Eminems.

Tēmas