foto: Splash News/Marvel Studios/ Vida Press
Gaidītāko 2018. gada vasaras Holivudas kases grāvēju tops
Vēl nekad Zemes tālākais liktenis nav bijis tik neparedzams...,” šādus notikumus sola Avengers: Infinity War veidotāji.
Kino
2018. gada 25. aprīlis, 11:02

Gaidītāko 2018. gada vasaras Holivudas kases grāvēju tops

Kasjauns.lv

Jau vairāk nekā 40 gadus – kopš par pasaulē pirmo blokbāsteru kļuva filma Jaws – vasara ir laiks, kad Holivudas kinostudijas cita pēc citas uz lielajiem ekrāniem izlaiž filmas, ar kurām cer nopelnīt nu jau simtiem miljonu. Arī šovasar piedāvājumā netrūkst ne pārbaudītu vārdu un vērtību, ne ambiciozu projektu. Jauni grāvēji, izcila šausmene un supervaroņu atgriešanās – ko šovasar varam gaidīt no Holivudas varenajiem?

Supervaroņu jaunie piedzīvojumi

Karstā vasara sāksies 27. aprīlī – tieši šo datumu Marvel izvēlējušies episkās supervaroņu sāgas jaunā izlaiduma Avengers: Infinity War pirmizrādei.

“Kamēr Atriebēji un viņu sabiedrotie turpina aizstāvēt pasauli no dažādiem apdraudējumiem, vēl nebijuša apmēra briesmas gatavojas ierasties no kosmosa plašumiem.

Starpgalaktiskais tirāns ir apņēmies savākt visus sešus Bezgalības akmeņus - tiem piemīt neiedomājams spēks, ar kura palīdzību ir iespējams mainīt realitāti atbilstoši savām vēlmēm. Vēl nekad Zemes tālākais liktenis nav bijis tik neparedzams...,” šādus notikumus sola Avengers: Infinity War veidotāji.

Jaunās filmas režisoriem – brāļiem Entonijam un Džozefam Ruso – taciņa jau ir labi iemīta. Abi veidoja gan Captain America: The Winter Soldier, gan Captain America: Civil War.

Komiksu un supervaroņu cienītājiem Avengers: Infinity War, protams, būs īsts saldais ēdiens. Aktieru plejāde ir iespaidīgāka par iespaidīgu – jau ierastajiem Atriebēju sāgas varoņiem, ko attēlo Roberts Daunijs, Kriss Hemsvorts, Marks Rufalo, Kriss Evanss, Skārleta Johansone, Benedikts Kamberbačs, Gvineta Paltrova, Toms Hidlstons, cīņā par Zemes likteni pievienosies citas Marvel sāgas Guardians of the Galaxy tēli, ko atveido Kriss Prats, Bredlijs Kūpers, Zoī Saldana, Vins Dīzels. Savukārt nelieša loma tikusi otro jaunību atguvušajam Džošam Brolinam.

Pavisam skaidrs, ka Marvel cer - Avengers: Infinity War kases ieņēmumi krietni pārsniegs miljardu ASV dolāru. Izmaksas tomēr arī ir bijušas grandiozas, filmas budžets tiek lēsts 300 – 400 miljonu apmērā un tā ir viena no dārgākajām kino vēsturē.

Nākamā lapa: Hana Solo jaunības gaitas