foto: Reuters/Scanpix/LETA
49 gadu vecumā miris Holivudas slavenākais punduris Verns Trojers
Verns Trojers (1969 - 2018).
Slavenības
2018. gada 22. aprīlis, 10:49

49 gadu vecumā miris Holivudas slavenākais punduris Verns Trojers

Jauns.lv

21. aprīlī pārstājusi pukstēt Holivudas slavenākā pundara Verna Trojera sirds. Aktieris miris 49 gadu vecumā un viņam līdzās bijusi ģimene. Viņa nāves iemesls netiek atklāts, bet aktiera "Facebook" profilā tiek pieminēta depresija un pašnāvība.

Aktiera "Facebook" lapā publicētā sēru ziņa vēsta, ka Verns Trojers vēlējās, lai ikviens smaidītu, būtu laimīgs un smietos. Ikvienam, kuram bija nepieciešama palīdzība, viņš palīdzēja kā vien spēja.

Verns bija īsts cīnītājs un viņš cīnījās arī ar savām grūtībām. Vairāku gadu garumā viņš cīnījās un uzvarēja, cīnījās un uzvarēja, cīnījās vēl, bet diemžēl šoreiz tas bija par daudz.

foto: Reuters/Scanpix/LETA
Verns Trojers (1969 - 2018).

Pēdējo grūtību laikā viņš ģimenes lokā tika kristīts.

Depresija un pašnāvība ir ļoti nopietnas problēmas . Jūs nekad nezināsiet, kāda iekšējā cīņa notiek ikvienā personā. Esiet laipni viens pret otru. Un ziniet, ka nekad nav par vēlu lūgt kādam palīdzību.

Ziedu vietā lūdzu ziedojiet Verna vārdā kādai no divām viņa mīļakajām labdarības organizācijām.

Verns Trojers bija nieka 81 cm garš. 49 gadu vecais aktieris un kaskadieris pasaules slavu iemantoja atveidojot „Mini Me” Maika Maijersa filmās par Ostinu Pauersu. Verna filmogrāfijā ir vairāk nekā 30 lomu Holivudas kinolentēs. Trojers filmējies arī pirmajā „Harija Potera” filmā, „Vīros melnā” un lentē par Grinču.

Verna Trojera dzīve

gallery icon

Par spīti nelielajam augumam, Trojeram bijusi visai vētraina privātā dzīvē. 2004. gada februārī viņš apprecējās ar modeli Dženevivu Gallenu, bet jau nākamajā dienā iesniedza tiesā prasību laulību anulēt. Pirms kāzām plašsaziņas līdzekļi daudz rakstīja par šī pāra saderināšanos, taču pēc anulētajām kāzām Trojers un viņa advokāts centās apgalvot, ka nekādu kāzu plānu vispār neesot bijis un Gallena šo stāstu safabricējusi sava labuma gūšanai.

2008. gada vasarā interneta vidē nonāca Verna seksa video, kurā viņš redzams izklaidējamies ar savu tā laika draudzeni Renē Šraideri.