foto: Vida Press
Aktrise Mišela Feifere pārdod māju par divreiz lielāku summu, nekā to iegādājusies
Ēkas pirmajā stāvā iekārtota viesistaba un bibliotēka, kas atrodas divus pakāpienus augstāk nekā mājīgā viesistaba ar kamīnu.
Slavenības
2018. gada 22. aprīlis, 15:48

Aktrise Mišela Feifere pārdod māju par divreiz lielāku summu, nekā to iegādājusies

Kasjauns.lv

Holivudas aktrise Mišela Feifere, kura pazīstama pēc tādām filmām kā „Betmens atgriežas”, „Lieliskie brāļi Beikeri”, „Sapnis vasaras naktī” un „Bīstamie sakari”, pārdošanā izlikusi savu māju Vudsaidā, Sanfrancisko pussalā.

foto: Vida Press
Aktrise Mišela Feifere šā gada 29. aprīlī atzīmēs savu 60. dzimšanas dienu.

Aktrise Mišela Feifere (59) par savu četru guļamistabu un piecu vannasistabu īpašumu prasa 29.5 miljonus ASV dolāru. Viņa šo māju iegādājusies 2004. gadā, samaksājot 12 miljonus ASV dolāru, kas ir vairāk nekā uz pusi mazāka summa, nekā tagad, to pārdodot.

Mišela Feifere pārdod māju

Aktrise Mišela Feifere šo īpašumu pārdod par 29.5 miljoniem dolāru. Viņa to iegādājusies 2004. gadā par 12 miljoniem.

gallery icon

Mišelas Feiferes māja atrodas uz vairāk nekā trīs hektāru liela zemes gabala. Ēkas apdzīvojamā platība sasniedz 600 kvadrātmetru. Nākamajam īpašniekam ir garantēts privātums, jo īpašums atrodas nomaļus no citām mājām Vudsaidā.

Māja celta aizvadītā gada četrdesmitajos gados. Tās apakšstāvā ir plaša viesistaba, savukārt trīs franču stila durvis ved uz terasi. Līdzās viesistabai iekārtota bibliotēka, kas atrodas divus pakāpienus augstākā līmenī nekā viesistaba.

Visas četras guļamistabas atrodas ēkas augšstāvā. No saimnieku guļamistabas pa frančus stila durvīm iespējams iziet uz privātu jumta terasi.

Ēkas augšstāvā iekārtotas arī divas istabas – garderobes. Saimnieku vannasistabas apdare veidota no marmora, un tajā pieejama tvaika duša diviem.

Ēkā ir trīs studio apartamenti viesiem, kā arī kabinets un sporta zāle.

Pie mājas iekārtots tenisa korts, peldbaseins ar spa zonu, ābeļdārzs un sakņu dārziņš.

Teritorijā ir arī 1925. gadā celts astoņstūra stallis, kurā iespējams turēt desmit zirgus. Turpat netālu ierīkots arī izjādes laukums.

Mišelai Feiferei Kalifornijā ir vēl viens īpašums, kuru viņa par 8.15 miljoniem ASV dolāru iegādājusies 2016. gadā.