foto: no privātā arhīva
"Mūsu kopīgais stāsts bija īss, bet laimīgs un skaists" - Ieva Sutugova par šķiršanos
Ieva Sutugova un Jānis Miltiņš kāzu dienā.
Slavenības
2018. gada 23. aprīlis, 05:57

"Mūsu kopīgais stāsts bija īss, bet laimīgs un skaists" - Ieva Sutugova par šķiršanos

Kasjauns.lv

„Jā, mūsu laulība ir šķirta,” žurnālam Kas Jauns apstiprināju dziedātāja un TV šovu Koru kari 3 un Izklausies redzēts 3 dalībniece Ieva Sutugova. Neskatoties uz to, ka izšķīrusies no vīra pianista Jāņa Miltiņa, abi aizvien turpina muzicēt kopā.

Ievas Sutugovas albuma "Stāsti" prezentācija

21. februāra vakarā mūzikas namā „Daile” notiks dziedātājas Ievas Sutugovas debija albuma „Stāsti” prezentācijas pasākums.

gallery icon

„Neesam kopā mājās, bet mēs uzstājamies kopā. Arī pēc šķiršanās ar Jāni ir labas attiecības, jo viņš ir brīnišķīgs cilvēks. Man ir milzīgs prieks, ka turpinām strādāt kopā.”

Neminot konkrētu šķiršanās iemeslu, Ieva piebilst, ka tā dzīvē gadās. „Viss, kas notiek, notiek uz labu. Dažreiz ir ļoti grūti pie šīs patiesības turēties un tai noticēt, bet paiet laiks, un saproti, ka tā ir,” nosaka Ieva.

Viņa šobrīd ir brīvas sievietes statusā un velta sevi karjerai. Pirms gada iznāca Ievas debijas albums Stāsti, kurā vairākas dziesmas tapušas kopā ar nu jau bijušo vīru Jāni Miltiņu, un arī albuma prezentācijas koncertos abi bija uz vienas skatuves.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Ieva ar Jāni ir pazīstami desmit gadu, no tiem trīs bija precēts pāris.

„Mūsu kopīgais stāsts bija īss, bet laimīgs un skaists. Tobrīd tas bija pareizais lēmums, tagad ir nedaudz citādi,” noslēpumaini bilst dziedātāja.

Lai gan esam Ievu pieraduši redzēt TV projektos un koncertos ar plašu smaidu, enerģijas pilnu un labā noskaņojumā, viņa pati atzīst – arī viņu var aizkaitināt un sadusmot. „Tuvākie cilvēki zina, ka man ir šerps raksturs. Ja vajag, varu pateikt arī kādu smagāku vārdu,” pasmejas spriganā dziedātāja. 

Ar mūziķa Arņa Miltiņa dēlu pianistu Jāni Miltiņu Ieva apprecējās 2014. gada 21. jūlijā Rojas Dzimtsarakstu nodaļā un pēc tam kāzas svinēja improvizētā laulību ceremonijā jūras krastā Mērsragā.