Džesika Alba iesāk Lieldienu brīvdienas Havaju salās. Bikini FOTO
Džesika Alba devusies brīvdienās uz Havaju salām, kur priecājas par sauli, jūru un vēju.
Slavenības
2016. gada 26. marts, 14:04

Džesika Alba iesāk Lieldienu brīvdienas Havaju salās. Bikini FOTO

Jauns.lv

Aktrise Džesika Alba (34) pagarinājusi Lieldienu brīvdienas, iesākot tās jau dažas dienas agrāk. Viņa kopā ar ģimeni devusies atpūsties uz Havaju salām.

Nesen Džesika Alba kopā ar ģimeni un draugiem devusies uz Maui salu, Havaju salās. Atpūtai pie okeāna aktrise bija izvēlējusies zilu punktainu bikini, kas lieliski kontrastēja ar viņas saulē skaisti iedegušo augumu. Džesika izskatījās nevainojami, pat neraugoties uz to, ka iznēsājusi divus bērnus.

Džesika smagi strādā, lai viņas augums būtu nevainojamā formā, tomēr pat šī Holivudas aktrise atzīst, ka vingrošana viņai nepatīk, taču veselības un laba izskata dēļ viņa gatava ieguldīt darbu.

Savulaik, gatavojoties lomai seriālā „Dark Angel” (2000-2002), Alba jo īpašu uzmanību pievērsusi sportam. Lai viņa iemantotu tādu figūru, kāda nepieciešama uz ekrāniem atveidojamajai varonei, aktrise nodarbojusies ar kaujas mākslu, vingrošanu, dejošanu un spēka vingrojumiem. „Tas viss padarīja mani stipru,” atceras Džesika. „Un uzstādīja augstu latiņu.”

Tagad, kad divu bērnu māmiņai lielākoties dienā atliek vien 30 minūtes, ko veltīt sportam, viņa veic pietupienus, izklupienus, palēcienus, plankingu, jogas vingrojumus un tā sauktos „burpees” vingrojumus.

„Es nemelošu – man vingrošana nepatīk,” norāda Alba. „Tieši tāpēc izvēlos grupu nodarbības, jo esmu kopā ar citiem cilvēkiem un tas palīdz man saglabāt motivāciju un atbildības sajūtu. Es nodarbojos ar spēka jogu: cilāju svarus 40 grādu karstā telpā, kas ir karstās jogas un spēka vingrojumu apvienojums.”

2008. gada maijā Džesika apprecējās ar producentu Vorenu Kešu un ir mamma divām meitām – Onorei (7) un Hevenai (4). Aktrise norāda, ka māmiņas loma pamudinājusi viņu uzsākt eko draudzīgu produktu biznesu. Auklējot pirmo mazuli, Džesika mazgājusi bērnu drēbītes un iedzīvojusies alerģiskā reakcijā no veļas mazgāšanas līdzekļiem, kas paredzēti īpaši bērniem. Uz aktrises rokām uzmetusies ekzēma. „Veicu pētījumu un secināju, ka šajos, bērniem paredzētajos mazgāšanas līdzekļos ir ļoti daudz toksisku ķimikāliju,” norāda Alba. „Turklāt tās nav tikai bērniem domātajos līdzekļos, kas ir šausminoši, bet arī teju visos ikdienā lietotajos tīrīšanas līdzekļos, kas ir jums mājās... Es vēlējos atrast drošāko un veselīgāko vidi, taču nebija neviena zīmola un kuru es varētu paļauties.”

Džesika Alba ir šobrīd miljardu ASV dolāru vērtās eko produktu kompānijas „The Honest Company” dibinātāja.


Kasjauns.lv/Foto: Vida Press