Arī viņam! Roda Stjuarta piecus gadus vecajam dēlam tīk ģērbties sieviešu drēbēs
Rods Stjuarts ar jaunākajiem dēliem. Pastarītim Eidenam šobrīd patīk ģērbties sieviešu drēbēs. Slavenais tētis cer, ka tas pāries. Bet, ja nu tomēr ne – viņš dēlu atbalstīs arī, ja izradīsies, ka bērns ir gejs.
Slavenības
2016. gada 26. marts, 18:09

Arī viņam! Roda Stjuarta piecus gadus vecajam dēlam tīk ģērbties sieviešu drēbēs

Jauns.lv

Rokmūzikas veterāns Rods Stjuarts (71) atzinis, ka viņa piecus gadus vecajam dēlam Eidenam šobrīd esot etaps, kad patīk „pārģērbties par dāmu”. Viņš sola skandālu nerīkot arī, ja vēlāk izrādīsies, ka zēns ir gejs.

Plašsaziņas līdzekļi daudz rakstījuši par Holivudas zvaigžņu Andželinas Džolijas un Breda Pita bioloģiskās meitas Šilo vēlmi tērpties zēnu apģērbos, matus griezt kā puisēnam un uzrunāt sevi vārdā Džons. Pretējā dzimuma drēbēs patīk tērpties arī aktiera Džūdas Lova dēlam Rūdijam. Nesen, apmeklējot Disnejlendu, arī dziedātāja Adele savam trīs gadus vecajam dēlam Andželo nav liegusi saģērbties kā pasaku princesei. Savukārt, kad dziedātājas Selīnas Dionas dēlam Nelsonam bija divi gadi, viņa publiskoja attēlu, kurā bērns uzvilcis augstpapēžu kurpes, bet pati mamma norādīja, ka viņam tās „ļoti patīkot valkāt”.

Protams, visi lieliski zina kā beidzās dziedātājas Šēras meitas Čestitijas stāsts, ka viņa jau no agras bērnības sajutusi sevi kā zēnu. Pirms septiņiem gadiem viņa veica dzimuma maiņas operāciju un kļuva par vīrieti vārdā Čazs. Dzimumu mainījis arī māsu Kardašjanu patēvs Brūss Dženers, kļūstot par Keitlinu. Bet pavisam nesen kulta filmas „Matiks” režisori brāļi Vačovski kļuvuši par māsām Vačovskām. Larijam/Lanai operācija veikta jau pirms aptuveni desmit gadiem, brālim Endijam (tagad Lilijai) – šogad. Kas gan mūsdienās notiek ar pasauli?

Nesenā intervijā britu rokzvaigzne Rods Stjuarts pastāstījis par savu daudzo bērnu sasniegumiem, bet norādījis, ka viņam nav skaidrs, kāda nākotne sagaida piecus gadus veco Eidenu. Stjuarts norāda, ka atbalstīs dēlu arī, ja arī viņš kādudien paziņos, ka ir gejs. Rokeris uzskata, ka pati svarīgākā ir dēla laime.

Rodam Stjuartam ir astoņi bērni no piecām dažādām sievietēm. Piecus gadus veco dēlu Eidenu un desmit gadus veco dēlu Alistēru pasaulē laidusi mūziķa pašreizējā sieva modele Penija Lankastere (45).

Sarunā ar „The Interview People” Stjuarts joku manierē pastāstījis, ka vecākais dēls Šons (35), no pirmās sievas aktrises un modeles Alanas Hamiltones, ir „labs futbolists, taču ne lielisks”, un sapņo par sava naktskluba atvēršanu. Otrs dēls Laiems (21), kuru pasaulē laidusi viņa otrā sieva modele Reičela Hantere, ir profesionāls hokejists un spēlē Aļaskas komandā.

Runājot par jaunāko atvasi Eidenu, rokeris norādījis: „Par mazāko man vēl nav ne jausmas. Viņam patīk ģērbties kā dāmai. Mēs vēl nezinām, kurā virzienā viņš ies.”

Rods Stjuarts, kura kapitāls vērtējams 120 miljonos sterliņu mārciņu, atzinis, ka Eidenam patīk vilkt mammas drēbes. „Viņš parasti saģērbjas kā Mērija Popinsa,” norāda mūziķis. „Cerams, ka viņam tas pāries. Taču, ja izrādīsies, ka viņš ir homoseksuāls, man tas problēmas nesagādās. Galvenais, lai viņš būtu laimīgs.”

Rokera Roda Stjuarta astoņi bērni:

Meita Sāra Strītere (53) dzimusi viņa gadu ilgajās attiecībās ar mākslas studenti Sūzenu Bofiju.

Meita Kimberlija (36) un dēls Šons (35) dzimuši viņa pirmajā laulībā ar aktiera Džordža Hamiltona bijušo sievu Alanu Hamiltoni. Kimberlija iecēlusi Rodu vectēva godā, 2011. gadā pasaulē laižot savu un aktiera Benicio del Toro pirmo bērnu – meitu Dilailu Dženovevu.

Roda Stjuarta meita Rūbija (28) nākusi pasaulē mūziķa attiecībās ar modeli Kelliju Embergu.

Meita Renē (23) un dēls Laiems (21) dzimuši mūziķa otrajā laulībā ar modeli Reičelu Hanteri.

Savukārt jaunākos bērnus Alistēru (10) un Eidenu (5) pasaulē laidusi viņa trešā sieva Penija Lankastere. Pāris ir precējies kopš 2007. gada.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press, Instagram