foto: ekrānuzņēmums no video
Jauns pavērsiens jautājumā, kurš īsti ir Pugačovas dvīņu tēvs
Allas Pugačovas bijušais mīļākais, komponists un dziedātājs Sergejs Čelobanovs, iespējams esot skurbulī, nācis klajā ar paziņojumiem, ka varētu būt primadonnas jaunāko bērnu papucis.
Slavenības
2018. gada 14. aprīlis, 06:41

Jauns pavērsiens jautājumā, kurš īsti ir Pugačovas dvīņu tēvs

Kasjauns.lv

Komponists un dziedātājs, bijušais Allas Pugačova mīļākais Sergejs Čelobanovs NTV raidījumā DNK paziņoja, ka tieši viņš varētu būt primadonnas dvīņu – Harija un Ļizas – bioloģiskais tēvs.

Allas Pugačovas un Maksima Galkina dvīņu četru gadu dzimšanas dienas svinības

2017. gada 18. septembrī Allas Pugačovas un Maksima Galkina dvīņi Harijs un Elizabete nosvinēja savu ceturto dzimšanas dienu.

gallery icon

Filmēšanas laikā viņš pastāstīja, kā sākušās attiecības ar Allu Pugačovu: “Atminos, ka mēs tā nopietnāk iedzērām par iepazīšanos. Sākās viss ar konjaku. Pēc tam mēs ar Allu intīmi dejojām – mazliet tuvāk nekā būtu piedienīgi – piespiedāmies viens otram.

Vispār sākumā nebija mīlestības, viņa, izdzirdot manu muzikālo materiālu, piedāvāja pastrādāt. Bet kaut kā pakāpeniski , man un viņai nemanot, dzīve mūs noguldīja gultiņā,” senās dienas  atminējās Čelobanovs.

Un tad viņš nāca klajā ar paziņojumu, ka Alla jaunāko bērnu pasaulē laišanai varētu būt izmantojusi viņa bioloģisko materiālu. Pēc viņa teiktā, kaislīgā romāna laikā Alla ļoti gribējusi dzemdēt un vedusi viņu uz dažādām medicīniskām izmeklēšanām, kas saistītas ar bērnu laišanu pasaulē.

Skatītāji un raidījumā klātesošie gan jau izteikušies, ka Čelobanovs pirms šī raidījuma varētu būt drosmei uzņēmis tā pavairāk “uz krūts”.

Allas Pugačovas iznācieni sabiedrībā 2017. gadā

Allas Pugačovas iznācieni sabiedrībā 2017. gadā.

gallery icon