foto: Instagram
Tētis publiskojis bildes ar puspliku Olgu Buzovu, par kuru iesmej visi parodisti
Olga Buzova pēdējos gados Krievijas populārāko sieviešu topos ir līderos.
Slavenības
2018. gada 11. aprīlis, 08:01

Tētis publiskojis bildes ar puspliku Olgu Buzovu, par kuru iesmej visi parodisti

Kasjauns.lv

Igors Buzovs savā profilā Instagram ievietojis “kaudzīti” arhīva bilžu, kā viņa meitas Olga un Anna kopā draiskojās un bauda sauli. Olga Buzova, kas nesen pabija arī Rīgā, šobrīd Krievijā ir viena no pašām populārākajām sievietēm Krievijā.

Olga Buzova 2018. gadā Instagram bildēs

Olga Buzova 2018. gadā Instagram.

gallery icon

Tēva ievietotajās bildēs “Instagram” pusaudžu vecuma meitenes draiskojas tikai šortiņos. Tēva veikums Krievijā izsaucis sašutuma vētru.

Neviens vien komentāru rakstītājs paudis, ka tas esot nepiedienīgi pusaudžu gados draiskoties pa pludmali bez “augšiņām”: “Viņām taču nav divi gadi. Pats uzvilcis maiku, bet meitām neko!” 

Olga Buzova pēdējos gados savā ziņā kļuvusi par kulta personību Krievijā, no popularitātes augstumiem nobīdot tādas zvaigznes kā primadonnu Allu Pugačovu, TV dīvu un bijušo Valsts prezidenta amata kandidāti Kseniju Sobčaku, un par prezidenta Vladimira Putina mīļoto sievieti dēvēto vingrotāju Alīnu Kabajevu. 

foto: Instagram
Tētis Igors ar meitiņām pavisam nesen.

Jautāsiet, kā viņa nobīdījusi? Vienkārši Buzovas seksapīlam, naivumam, trulai atklātībai un “blondumam”, kurš burtiski spraucas ārā no visām Buzovas darbībām, dāmas neko nespēj likt pretī.

Pat parodists Maksims Galkins, Allas Pugačovas vīrs, nule kādā no saviem koncertiem atzinis, ka Krievijā parodijas māksla būtībā turas tikai un vienīgi uz Olgas Buzovas aktivitātēm.

Olgas Buzovas koncerts Rīgā

27. oktobrī 31 gadu Krievijas TV raidījumu vadītāja Olga Bzova bija atlidojusi no Maskavas uz Rīgu, lai "Studio 69" telpās ...

gallery icon