foto: Juris Rozenbergs
Ekskluzīvi foto, kā tapa “Prāta vētras” jaunais klips
Pēc padarīta darba solists Renārs Kaupers un ģitārists Ingars Viļums sarokojas un atzīst: „Tas bija tiešām ļoti, ļoti labi.”
Mūzika
2018. gada 11. aprīlis, 16:29

Ekskluzīvi foto, kā tapa “Prāta vētras” jaunais klips

Kasjauns.lv

Divas dienas Rīgas Kinostudijā filmēja grupas “Prāta vētra” mūzikas videoklipu jaunākajam singlam “Par to zēnu, kas sit skārda bungas”.

Tā top "Prāta vētras" videoklips

Tā top "Prāta vētras" klips “Par to zēnu, kas sit skārda bungas”.

gallery icon

Latvijas labākās grupas “Prāta vētra” klipi vienmēr bijuši pārdomāti, nostrādāti, un jau no pirmā acu uzmetiena bijis skaidrs – puiši ar komandu, kas atbild par gaismām, specefektiem, filmēšanu, savam darbam pieiet nopietni. Un tā, pateicoties grupas atsaucībai un labvēlībai, žurnāla “Kas Jauns” un portāla Kasjauns.lv lasītāji ir pirmie, kas var palūkoties filmēšanas aizkulišu bildēs un aptuveni nojaust, kas īsti būs “Prāta vētras” jaunākajā klipā, kas dienasgaismā parādās 12. aprīlī.

Šī dziesma ir arī izvēlēta par tituldziesmu tāda paša nosaukuma albumam, kas tiks izdots jau pavisam drīz – 25. aprīlī. Tas būs grupas 12. studijas albums un tapis sadarbībā ar diviem zviedru mūziķiem producentiem Povelu Olsonu un Davidu Larsonu.
Videoklipa režisors ir jau ilggadējs grupas draugs Papa Chi, ar kuru kopā iepriekš ir veidoti arī citi klipi. Operators – Jānis Andrejevs.

Kopumā klipa radīšanā bija iesaistīti vairāk nekā 50 cilvēku, tai skaitā Andžeja Grauda Bungu skolas audzēkņi, brāļi Maksims (9) un Staņislavs (11) Prokofjevi, kas nodarbojas ar kikboksu un Taizemes cīņu Muay Thai un ir šo sporta veidu Baltijas un Eiropas čempioni.

Tāpat epizodēs piefilmēts arī Amerikāņu stafordšīras terjers Argus, ko trenē Jānis Kuzmanis. Argus ir trīskārtējs Eiropas čempions “Weight Pulling” (smaguma vilkšana), un viņam pieder pieci dažādi Latvijas rekordi.