foto: Vida Press
Pipas Midltones vīratēvu vaino izvarošanā jau otro reizi!
Neilgi pēc Pipas Mildtones un Džeimsa Metjūsa kāzām kāda sieviete iesniegusi apsūdzību, ka jaunā vīra tēvs Deivids Metjūss (no labās) viņu pirms 20 gadiem izvarojis.
Slavenības
2018. gada 5. aprīlis, 19:34

Pipas Midltones vīratēvu vaino izvarošanā jau otro reizi!

Kasjauns.lv

Hercogienes Ketrīnas māsas Pipas Midltones-Metjūsas vīratēvu vaino jau otrā izvarošanā. Uzņēmējam multimiljonāram Deividam Metjūsam (74) apsūdzību izvirzījušas Francijas varasiestādes par nozieguma izdarīšanu astoņdesmitajos gados.

foto: Vida Press
Tiesai dots pusgads laika, lai izmeklētu šo lietu. Ja vaina apstiprināsies multimiljonāram nāksies ieslodzījumā pavadīt līdz 15 gadiem. Metjūsu ģimenes draugi ir pārliecināti, ka lieta ir safabricēta naudas gūšanas nolūkos. Tā gaismā celta tikai tagad, kad Deivida Metjūsa dēls apprecējis hercogienes Ketrīnas māsu.

Dienvidu Jorkšīras policija uzsākusi izmeklēšanu par kādas 15 gadus vecas meitenes izvarošanas gadījumu astoņdesmitajos gados, kurā apsūdz Pipas Mildtones vīra Džeimsa Metjūsa tēvu Deividu Metjūsu.

Roterdamā ogļrača ģimenē dzimušais Metjūss kategoriski noliedz viņam izvirzītās apsūdzības patiesumu. Aizvadītajā nedēļā Metjūsa kungs īslaicīgi arestēts par seksuāla rakstura nozieguma izdarīšanu pret 15 gadus vecu meiteni Parīzē un Sentbārtas salā Karību salu arhipelāgā.

foto: Vida Press
Hercogienes Ketrīnas un Pipas Midltones vecāki Kerola un Maikls Midltoni (no kreisās) un Džeimsa Metjūsa vecāki – Džeina un Deivids Metjūsi.

Deivids Metjūss par multimiljonāru kļuvis pats ar savu darbu. Viņam un sievai Džeinai Sentbārtas salā pieder luksusa viesnīca, kurā viens numuriņš diennaktī maksā 5000 sterliņu mārciņu. Arī Metjūsa draugi uzskata, ka apsūdzība ir safabricēta. Tā esot tikai kādas sievietes „atriebība” naudas iegūšanas nolūkos.

Kāds no Metjūsu ģimenes draugiem norādījis, ka lieta uzsākta, lai apkaunotu uzņēmēju un viņa ģimeni nepilnu gadu pēc tam, kad Metjūsa dēls apprecējās ar hercogienes Ketrīnas māsu Pipu Midltoni.

foto: Vida Press
Pipas Midltones un Džeimsa Metjūsa kāzas.

Sieviete, kas vaino uzņēmēju izvarošanā, policijā vērsusies tikai aizvadītajā gadā un apgalvo, ka Metrjūsa kungs pret viņu izturējies zemiski, kad viņa bijusi pusaudze.

Franču likuma sargiem sieviete apgalvojusi, ka 1998. gadā Metjūss pirmoreiz viņu izvarojis Sentbārtas salā, bet vēlāk atkārtoti arī Parīzē. Viņa bijusi vien 15 gadus veca tīne, bet Metjūss jau bija pārkāpis piecdesmit gadu slieksni.

Apsūdzību cēlusī sieviete šobrīd ir 35 gadus veca un dzīvo Lielbritānijā. Viņa policijā norādījusi, ka daudzus gadus šajos uzbrukumos vainojusi pati sevi, kā rezultātā cietusi no zema pašvērtējuma un riebuma pret sevi.

Kembridžas hercogienes māsas Pipas Midltones kāzas ar miljonāru Džeimsu Metjūsu

Kembrižas hercogienes Ketrīnas māsa Pipa Midltone sestdien Anglijas lauku baznīcā apprecējās ar miljonāru Džeimsu Metjūsu.

gallery icon

Deividu Metjūsu aizvadītajā nedēļā aizturēja Orlī lidostā Parīzē, apsūdzot nepilngadīgas personas izvarošanā, ko viņš ir kategoriski noliedzis.

Ja tiesa pierādīs Metjūsa vainu, viņam Francijā draud līdz 15 gadu ilgs cietumsods. Pēc 48 stundu ilgas aizturēšanas uzņēmējs atbrīvots pret drošības naudu un viņam liegts pamest savu valsti – Lielbritāniju. Runā gan, ka viņš atgriezīsies Parīzē, kur turpināsies izmeklēšana.

Varasiestāžu rīcībā ir seši mēneši laika, lai pieņemtu lēmumu, vai Metjūsam būs jāstājas tiesas priekšā vai arī šo lietu slēgs.