Šovs "Kāzu gūstā" noslēdzas veiksmīgi. Trīs pāri svin skaistas kāzas
Ieva un Artūrs kāzu torti viesiem dalīja Skrundas muižā.
2016. gada 28. marts, 22:07

Šovs "Kāzu gūstā" noslēdzas veiksmīgi. Trīs pāri svin skaistas kāzas

Jauns.lv

Astoņu nedēļu kāzu rīkošanas maratons TV šova „Kāzu gūstā” ietvaros ir beidzies. Visi kāzu rīkošanā iesaistītie vecāki un radinieki var atviegloti nopūsties, jo kāzas godam noorganizētas un jaunlaulātie – laimīgi.

Dalībai TV3 šovam „Kāzu gūstā” pieteicās 2200 pāru, no kuriem šova rīkotāji izvēlējās tikai trīs. Dalībnieki līdz pat līguma parakstīšanas dienai nezināja, ka kāzas 7000 eiro vērtībā plānos un organizēs viņu vecāki un radinieki. Parakstījuši līgumu, pāri devās pelnītā atpūtā uz kādu no Latvijas viesu namiem, bet radinieki dienu un nakti darīja visu iespējamos, lai kāzas izdotos tādas, kā pāri būtu vēlējušies.

Protams, neiztika bez plūkšanās radu vidū un savstarpējiem pārmetumiem, bet gala rezultāts iepriecināja visus. Darja un Dmitrijs laulājās greznajā Bīriņu pilī, Agnese ar Raiti svinēja jautras kāzas viesu namā Iecavā. Savukārt trešais pāris – Ieva un Artūrs – sarakstījās Pāvilostā un svinības turpināja Skrundas muižā. Kāzu vakarā visi trīs pāri pateicās vecākiem par rūpēm un ieguldīto darbu, un, ja arī kaut kas kāzu rīkošanā viņiem ne pārāk patika, to nevarēja manīt.

Kasjauns.lv/ Foto: publicitātes

Tēmas