foto: Vida Press
Saderinājusies Monako princeses Greisas Kellijas mazmeita
Monako princeses Greisas Kellijas mazmeita Šarlote Kaziragi un franču filmu producents Dimitrijs Rassams ir kopā gadu. Nesen pāris saderinājies un šovasar jau plāno svinēt kāzas.
Slavenības
2018. gada 27. marts, 06:24

Saderinājusies Monako princeses Greisas Kellijas mazmeita

Kasjauns.lv

Monako princeses Greisas Kellijas mazmeita Šarlote Kaziragi saderinājusies ar filmu producentu Dimitriju Rassamu. Apmeklējot Monako augstākās sabiedrības labdarības balli, Šarlotes pirkstā mirdzēja spožs briljanta gredzens.

Princeses Greisas Kellijas vecākās meitas Hannoveres princeses Karolīnas meita Šarlote Kaziragi (31) ar filmu producentu Dimitriju Rassamu (36) saderinājusies pēc gadu ilgas kopābūšanas.

Šarlote Kaziragi ar līgavaini Rožu ballē Monako

Šarlote Kaziragi ar līgavaini Rožu ballē Monako.

gallery icon

Pāris izskatījās ļoti laimīgs, kad kopā apmeklēja gadskārtējo Rožu balli Montekarlo pilsētā Monako. Šī bija pirmā reize, kad sabiedrība ievērojusi Šarlotes pirkstā saderināšanās gredzenu.

foto: Vida Press
Šarlotes zeltnesi rotā spožs saderināšanās gredzens ar briljantu.

Arī princese Karolīna (61), kuras otrais vīrs ir Hannoveres princis Ernsts Augusts, izskatījās saviļņota par jaunumiem meitas dzīvē. Karolīna uz balli ieradās kopā ar slaveno modes dizaineru Karlu Lāgerfeldu.

Prominento balli apmeklēja arī Šarlotes Kaziragi brālis Pjērs Kaziragi (30) un pusmāsa Hannoveres princese Aleksandra (18).

Arī Monako princeses Karolīnas dēla Pjēra Kaziragi ģimenē gaidāms priecīgs notikums. Viņš kopā ar sievu Beatrisi ir otrā bērna gaidībās.

foto: Vida Press
Šarlote (no labās) ar līgavaini Dimitriju Rassamu un pusmāsu Hannoveres princesi Aleksandru.

Šarlote Kaziragi un Dimitrijs Rassams ziņu par saderinājušies apstiprinājuši nedēļu pēc Šarlotes pusbrāļa Hannoveres prinča Kristiana un peruāniešu juristes Alesandras de Osmas divu dienu kāzām līgavas dzimtenē Peru. Princis Kristians ir Šarlotes mammas otrā vīra dēls no iepriekšējām attiecībām.

Monako karaliskās ģimenes pārstāvji pēc kāzām atgriezušies dzimtenē, lai apmeklētu gadskārtējo Rožu balli, kas uzskatāma par vienu no gada prestižākajiem pasākumiem sabiedrības krējuma dzīvē.

Kāds no ģimenes slavenību žurnālam „Hello!” apliecinājis, ka Šarlote Kaziragi un Dimitrijs Rassams saderinājies jau mēneša sākumā un gatavojoties apprecēties jau šovasar pat, dodot priekšroku civilai ceremonijai.

foto: Vida Press
Hannoveres princese Karolīna (no kreisās), modes dizainers Karls Lāgerfelds, Šarlote Kaziragi, Pjērs Kaziragi ar sievu Beatrisi un Hannoveres princese Aleksandra.

Interesanti fakti

Šarlote ir Hannoveres princeses Karolīnas un 1990. gadā mirušā itāliešu uzņēmēja Stefano Kaziragi otrā atvase. Viņa ir devītā rindā uz Monako troni.

Šarlotes vecmāmiņa ir Monako princese Greisa Kellija, bet mammas brālis, onkulis princis Alberts, ir Monako valdošais monarhs.

31 gadus vecajai Šarlotei ir četrus gadus vecs dēls Rafaēls, kurš nācis pasaulē viņas attiecībās ar marokiešu-franču „stand-up” komiķi Gedu Elmalehu. Pāris bija kopā no 2011. gada līdz 2015. gadam. Pēc tam Šarloti vienoja attiecības ar itāliešu filmu režisoru Lamberto Sanfelisu, ar kuru viņa izšķīrās 2016. gadā.

Īsi pēc šķiršanās no Sanfelisa Šarlote iepazinās ar franču filmu producentu Dimitriju Rassamu. Runā, ka pāra romāns uzplaucis 2017. gadā.

Šarlote Kaziragi

Šarlote Kaziragi.

gallery icon

Dimitrijs ir aktrises Karolas Bukē dēls. Savukārt šī aktrise ir Šarlotes mammas princeses Karolīnas laba draudzene. Dimtrija tēvs ir franču-libāniešu filmu producents Žans-Pjērs Rassams.

Žans-Pjērs Rassams nomira no narkotiku pārdozēšanas, kad dēlam Dimitrijam bija tikai četri gadi.

Dimitrijam ir sešus gadus veca meita, kura nākusi pasaulē viņa iepriekšējā laulībā ar krievu modeli Mašu Novoselovu. Šī laulība šķirta 2016. gadā.

Šarlotei Kaziragi un viņas brāļiem Pjēram un Andrea Kaziragi nav karalisko titulu. Lai gan sabiedrība nereti viņus dēvē par Monako princesi un prinčiem, tas nav īsti pareizi. Šarlotes, Pjēra un Andrea tēvs bija no parastās tautas, bet Monako karaļnamā titulus nepiešķir no mātes puses.

Gandrīz princese Šarlote Kaziragi

gallery icon