Paralizēts vīrs internetā nolīgst slepkavu, taču... laiks dzīvot, un laiks mirt
Paralizētais vīrietis vēlējās savu nāvi, un internetā atrada kādu, kurš gatavs to uzņemties par 9550 eiro. Diemžēl viss nebeidzās tā, kā cerēja pakalpojuma pircējs.
Trakā pasaule
2016. gada 31. marts, 12:30

Paralizēts vīrs internetā nolīgst slepkavu, taču... laiks dzīvot, un laiks mirt

Jauns.lv

Pērnā gada oktobrī kāds vīrietis Ķīnā, kurš jau ilgstoši zaudējis kustību spēju un ir paralizēts, interneta čatā meklēja cilvēku, kurš par naudu būtu gatavs atbrīvot viņu no ciešanām un nogalināt. Tāds cilvēks atradās.

Ar ieganstu, ka viņam patiešām vairs nav vēlmes un varēšanas uzturēties šajā pasaulē, kāds vīrs no Žengžū provinces Ķīnas centrālajā daļā vērsās kādā interneta forumā. No vidus uz leju paralizētais cilvēks piedāvāja darījumu tam, kurš atsauksies un spēs realizēt viņa vēlmi, proti, nāvi. Viņš tāds ir jau vairākus gadus kopš smagas autoavārijas. Par sevis slepkavību vīrs piedāvāja 70 tūkstošus juaņu jeb apmēram 9555 eiro, vēsta Ķīnas medijs "People's Daily Online".

Tagad šī lieta nonākusi līdz policijai, bet pats pakalpojuma gribētājs jau ilgāku laiku atrodas komas stāvoklī slimnīcā. Viņam patiešām izdevās atrast slepkavu, kurš bija gatavs par tādu naudu nogalināt pašu slepkavības pasūtītāju. Piedāvājumam atsaucās Hjū Juns, kurš rakstīja ar segvārdu "Vientuļais vilks" un bija gatavs no ciešanām atbrīvot paralizēto, lai, kā pēcāk policija ieraudzīja virtuālajā sarakstē, "atbrīvotu tevi no tiem velniem. Par tavu naudu".

Policija vēstī, ka aizturētais ar upuri satikušies kādas viesnīcas numuriņā, kur algotnis paralizēto sitis. Bijuši sitieni un vismaz 10 naža dūrieni krūšu rajonā, taču... viņš nav nomiris. Hoteļa personāls dzirdējis baisas skaņas no numuriņa un, kad vaidi jau bijuši nepārprotami, viesnīcas darbinieki numuriņā ielauzušies. Visapkārt plūdušas asinis.

Kā noskaidrojies, slepkavībai paredzētā diena nebija pirmā, kad paralizētais un Juns tikušies. Videokameru novērošanas materiāli kādā slimnīcā liecina, ka abi no tās īsi pirms viesnīcas epizodes izgājuši kopā, proti, slepkava bijis līdzās upurim viņa medicīniskajās gaitās. Tad viņi iekāpuši taksī un devušies uz viesnīcu.

Pēc nogalēšanas mēģinājuma upuris joprojām ir komā, bet pasūtījuma slepkava tika aizturēts 18.novembrī, un šobrīd sākas viņa tiesas prāva. 30 gadus vecais vīrietis izteicies, ka brīdī, kad piekritis nogalināt par solīto summu, bijis piedzēries un iztērējis azartspēlēs visu savu naudu. Viņš vienkārši meklējies piepelnīšanās iespējas.


Kasjauns.lv/Foto: Shutterstock/Ekrānuzņēmums no "People Daily Online"