foto: kasjauns.lv
Cits un mazliet nenopietns skats: Rīgas modes nedēļas atklāšanas dienas tērpu TOP 9
Diāna Kubasova, Dagmāra Legante-Celmiņa un Agnija Grigule.
Slavenības
2018. gada 21. marts, 15:00

Cits un mazliet nenopietns skats: Rīgas modes nedēļas atklāšanas dienas tērpu TOP 9

Kasjauns.lv

Sabiedrības dāmu, modes lietpratēju un “pižonu” laiks ir tieši Rīgas modes nedēļas pasākumi, kad visi no malu malām saplūst vienuviet, padižoties ar savām štātēm, izrādīt, kas jauns parādījies garderobē, nodemonstrēt krāsu un stila izjūtu.

Rīgas Modes nedēļas pirmajā dienā skatītāji piedalījās Rīgas modes nedēļas atklāšanā un bērnu modes aktualitāšu parādē. Kasjauns.lv piedāvā Cipariņa sastādītu 9 tērpu nopietni-nenopietnu analīzi:

foto: Mārtiņš Ziders
Dagmāra Legante-Celmiņa.

TV raidījumu vadītāja, humoriste Dagmāra Legante-Celmiņa izvēlējusies visus pārējos apstulbināt ar slaidumu, kas palēnām pāriet tievumā. Un, protams, arī tērpu, kurā ir pārpārēm rimbuļu, spociņu, robotiņu un kādu tik vēl pigoriņu... Pat rokassprādze pieskaņota kleitai! Pozēt vietā, kur ar melnu līmlenti izveidots krusts, gan šoreiz bija lieki, jo izskatās, ka zābaks izjucis “pa visām vīlēm”. Mazliet prasījās, lai tiktu piedots kuplums galvas rotai – matiem.

foto: Mārtiņš Ziders
Lelde Lietaviete un Aivis Ceriņš.

Johoho, kas par jaunkundzi! Kas viņa ir? TV dīva Lelde Lietaviete, un tas ir viņas puisis un kolēģis TV – Aivis Ceriņš? Puisis katrā gadījumā ir no citas operas. Bet dāmas lietišķi saviesīgais tēls kņudina doties paskatīties uz viņu profilā. Tāds portfelītis sen Latvijas sabiedrības dāmām nav redzēts, un parasti tiek izmantots filmās, kad no vienas vietas un otru jāpārvieto urāns vai citas spēcīgas vielas.

foto: Mārtiņš Ziders
Ieva Bondare.

Māksliniecei Ievai Bondarei pelēkais kostīms savietojumā ar bēši brūnganām kurpēm, topiņu un padusē ieslēptu somu izskatās solīdi – var iet uz biznesa tikšanos, var arī uz vakara pasākumu. Puķu pušķis gaumīgs un māksliniecisks, citāds matu sakārtojums man patiktu labāk. Nedaudz māc uztraukums par ausīm, kuru ļipiņām šoreiz pamatīgs nesamais.

foto: Mārtiņš Ziders
Alīna Kellere.

Modes blogeres Alīnas Kelleres stils, protams, ir viņas pašas darīšana, bet kaut kas man viņā liek aizdomāties par Zoju Kosmodemjansku, Ļeņinu... Trūkst, protams, kaklauta. Tik smieklīgi izskatās, kad dāmītes uzkabina 20. gadsimta nogales muļķīgāko izgudrojumu -  gurnu somu.

foto: Mārtiņš Ziders
Ieva Lejiņa.

RISEBA pasniedzēja un uzņēmēja Ieva Lejiņa šoreiz teju vai kā teicamniece un kārtīga mātesmeita. Vai tik tam nav kāds sakars ar to, ka modes nedēļas atklāšana notika vietā, kur Ieva kā lektore izglīto studentus. Baigi jocīgi, ka nav neviena pipariņa, un pavisam negribas rakstīt, ka viņa savulaik bijusi radiogeiša Ieva Adamss.

foto: Mārtiņš Ziders
Agnija Grigule.

Pavasaris ir klāt! Dārza darbi sākas. Tūlīt, tūlīt būs jāuzsāk cīņa ar putniem, kuri centīsies no dobēm izlasīt smeķīgākos zirņus un pēcāk klups virsū jāņogām, ķiršiem... Pat nezinu, kas uzjundī šādas domas. Pie kā paliku? Ak, jā, blogere Agnija Grigule ir forša, risinājums ar somu celofāna kulē ir izcils, ķēdīte ar uzrakstu “Lover” superīga.

foto: Mārtiņš Ziders
Diāna Kubasova.

Skaistumkonkursu karaliene, “Mis Europa 2017” un šova “Dejo ar zvaigzni” zvaigzne  Diāna Kubasova ar šādiem “zābīšiem” kājās pie nosauktajiem tituliem nebūtu tikusi. Tas nu ir skaidrs. Izskatās, ka tērpa dizainers tā kā pašķiedies ar audumu priekš rokām. Simpātiski, ka arī Diānas somu apsēduši taureņi, bet vismaz mušas tur nemana.

foto: Mārtiņš Ziders
Marika Ģederte.

Uzņēmējas Marikas Ģedertes riņķveida zebras krāsojuma tērpa stilā imponē gaiši violetā somiņa. Neticās, ka tā pieder  viņai.

foto: Mārtiņš Ziders
Alise Kolosova.

Sabiedrisko attiecību speciāliste, Salaspils kultūras dzīves bosa Valda Škutāna dzīvesbiedre Alise Kolosova ar stilu nekad tā īsti nav grēkojusi, un arī te pārmest ko nav iemesla. Tupeles gan tādas jokainas, somai - baisi daudz slēdzeņu, bet droši vien, ka tur ir gana vērtību, kuras sargāt, jo redzamo ķēdīšu vien kaklā ir jau trīs.

28. Rīgas modes nedēļas atklāšanas viesi

28. Rīgas modes nedēļas atklāšanas viesi.

gallery icon