foto: Vida Press
Britnijas bijušais pieprasa lielāku bērnu pabalstu no dziedātājas. 20 000 mēnesī esot par maz!
Popzvaigzne Britnija Spīrsa šā gada februārī.
Slavenības
2018. gada 20. marts, 16:45

Britnijas bijušais pieprasa lielāku bērnu pabalstu no dziedātājas. 20 000 mēnesī esot par maz!

Kasjauns.lv

Vai atgriezies 2006. gads? Popzvaigznes Britnijas Spīrsas un viņas bijušā vīra Kevina Federlaina vārds atkal nonācis ziņu virsrakstos. Šoreiz Federlains pieprasa dziedātāju maksāt lielāku summu ikmēneša bērnu pabalstos. Portāla TMZ rīcībā nonākusi informācija, ka popzvaigznes bijušais esot nonācis finansiālās grūtībās.

foto: Vida Press
Dziedātājas bijušais vīrs Kevins Federlains šā gada martā.

Aizvadītās nedēļas nogalē Kevins Federlains, kurš ir abu Britnijas dēlu tēvs, piezvanījis dziedātājas tēvam Džeimijam Spīrsam un ierosinājis palielināt ikmēneša bērnu uzturlīdzekļu naudu, jo ar 20 000 ASV dolāriem mēnesī esot „gaužām par maz”. Federlains norādījis, ka par šādu summu viņš nespējot pienācīgi nodrošināt dēlu Šona Prestona (12) un Džeidena Džeimsa (11) vajadzības.

foto: Vida Press
Britnija Spīrsa un Kevins Federlains 2004. gadā.

Šādas ziņas sasniegušas plašsaziņas līdzekļus vien dažus mēnešu pēc tam, kad Kevins Federlains bija izteicies, ka esot „viegli” dalīt rūpes par abiem dēliem kopā ar bijušo sievu Britniju.

Kad Džeimijs Spīrss pieprasījis paskaidrot, kur ik mēnesi paliek 20 000 dolāru, Federlains izvairījies no jautājuma atbildēšanas, – informē interneta portāls TMZ. Džeimijs runājis ar Federlaina advokātu, kurš atkārtoti pacēlis jautājumu par Britnijas finanšu stāvokli. Nav zināms, kādu konkrēti summu šobrīd vēlas Federlains.

Britnija Spīrsa ar bijušo vīru apmeklē dēlu futbola maču

Bērnu dēļ popzvaigzne Britnija Spīrsa un viņas bijušais vīrs Kevins Federlains spējuši atjaunot normālas attiecības un laiku pa laikam satiekas. ...

gallery icon

Britnija šobrīd pelna vairāk nekā pirms desmit gadiem, kad pāris nokārtoja šķiršanos. Šā gada janvārī popzvaigzne pagarināja līgumu par sava šova izrādīšanu Lasvegasā arī 2019. gadā. Portāls „The Blast” informē, ka par vienu uzstāšanos dziedātāja saņem 475 000 dolāru un gadā nopelna 15 miljonus. Koncertšovus Lasvegasā Britnija sniedz kopš 2013. gada decembra. Portāls jau februārī rakstīja, ka Federlains vērsies pie Spīrsas ģimenes ar prasību palielināt bērnu uzturlīdzekļu maksājumus.

Pati Britnija pagaidām nav publiski komentējusi bijušā vīra prasību, taču viņa neļauj tai sabojāt garastāvokli. Viņa savā „Instagram” blogā regulāri publisko fotoattēlus un video fragmentus, kuros redzama uzcītīgi vingrojam.

🎀🎀🎀

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Laulības šķiršanas prasību tiesā popzvaigzne iesniedza 2006. gada februārī, tikai divus gadus pēc kāzām. Aizvadītajā vasarā Federlains kādā no intervijām atzina, ka pēc skandalozās šķiršanās viņiem gadu gaitā tomēr izdevies rast kopīgu valodu un draudzīgi rūpēties par bērniem.

„Tagad kopīgi rūpēties par dēliem ir viegli,” sarunā ar izdevumu „Bravo” norādīja Federlains. „Taču tas ne vienmēr bija viegli. Tagad ir daudz vieglāk.”

Federlainam ir seši bērni no trim sievietēm: divi dēli, kas dzimuši viņa laulībā ar Britniju, divas meitas no pašreizējās sievas Viktorijas Prinsas, kā arī meita un dēls no bijušās partneres Šaras Džeksones, kuru viņš pameta otrā bērna gaidībās, kad uzsāka romānu ar Britniju.

foto: Vida Press
Federlains ar sievu Viktoriju Prinsu pērnā gada nogalē.

Savulaik Kevins Federlains bija Britnijas pavadošās grupas dejotājs, taču pēc šķiršanās viņš lielākoties bijis bezdarbnieks. Federlains centies uzsākt repera karjeru kā K-Fed, izmēģinājis sevi kā aktieri, modeli, profesionālu cīkstoni un realitātes šova zvaigzni. Taču visi projekti lielākoties izrādījušies īslaicīgi.

Britnija nesen kā atzīmējusi gada kopābūšanas gadadienu ar draugu Semu Asghari, un nesenā intervijā slavenību žurnālam „People” atzinusi, ka izbauda māmiņas lomu.

foto: Vida Press
Britnija ar dēliem Šonu Prestonu un Džeidenu Džeimsu, un draugu Semu Asghari.

„Man bērni vienmēr ir pirmajā vietā,” viņa norādījusi sarunā. „Nav nekā cita, kas nestu lielāku gandarījumu, kā mammas loma. Redzēt kā mani dēli aug un veidojas par jauniem vīriešiem... Esmu tik laimīga, ka ar viņiem kopā varu izbaudīt visus piedzīvojumus, ko dzīve sniedz.”

Kevins Federlains gaida sesto bērnu 2014. gadā

gallery icon

Kevins Federlains ar dzīvesbiedri Viktoriju, meitu un Britnijas bērniem pludmalē

gallery icon