foto: Vida Press
Skandāls Pamelas Andersones ģimenē. Dēls sakāvies ar tēvu viņas dēļ
Pamela Andersone pirmoreiz izgājusi sabiedrībā pēc nesenā ģimenes skandāla.
Slavenības
2018. gada 16. marts, 12:02

Skandāls Pamelas Andersones ģimenē. Dēls sakāvies ar tēvu viņas dēļ

Kasjauns.lv

Seriāla „Pludmales patruļa” zvaigznes Pamelas Andersones (50) vārds nonācis plašsaziņas līdzekļu pirmajās slejās nesena ģimenes skandāla dēļ. Viņas 21 gadu vecais dēls Brendons strīda karstumā iesitis tēvam, aktrises bijušajam vīram Tomijam Lī (55).

foto: Vida Press
Pamelas Andersones un Tomija Lī vecākais dēls Brendons Tomass Lī.

Incidents, kurā iesaistīts Pamelas Andersones dēls Brendons Tomass un viņas bijušais vīrs grupas „Motely Crue” bundzinieks Tomijs Lī kļuva zināms plašākai sabiedrībai pēc tam, kad 55 gadus vecais rokeris pats par to pavēstīja sociālajos tīklos, savā „Instagram” blogā ievietojot selfiju, kurā viņam redzama uztūkusi un asiņojoša lūpa. Strīds ar dēlu esot izcēlies par kādu Tomija Lī ierakstu sociālajos tīklos, kur viņš slikti izteicies par bijušo sievu un Brendona māti Pamelu Andersoni.

„Mana sirds ir salauzta,” „Instagram” blogā žēlojās rokeris, kurš ir tēvs arī otram Pamelas Andersones dēlam 20 gadus vecajam Dilanam Džegeram. „Tu vari sniegt saviem bērniem visu, ko tie jebkad vēlējušies visā savā dzīvē, bet viņi tik un tā var nostāties pret tevi. Labs darbiņš, Brendon! Lielisks dēls!”

Sarunā ar slavenību žurnālu „People” Brendons atklāj citu patiesību. Tēvs bijis piedzēries un strīda karstumā tas meties viņam virsū. Dēls pašaizsardzības nolūkā tam iesitis. „Esmu sagrauts pēdējo dienu notikumu dēļ, taču tās ir mana tēva alkoholisma sekas,” norādījis Brendons.

Arī Pamela Andersone mājaslapā izteikusi savu viedokli par notikušo, norādot, ka dēls iesitis Lī „pa degunu visu to cilvēku vārdā, kurus viņš sāpinājis.”

foto: Vida Press
Pamela Andersone ar dēlu Brendonu.

„Tagad Tomijs jūtas apkaunots un cenšas izpostīt pats sava dēla dzīvi,” viņa izteikusies par bijušo vīru, kuru 1998. gadā arestēja par vardarbību pret Pamelu pašu. „Šī ir slimība, ko sauc par alkoholismu.”

Pamela raksta, ka bijušais vīrs „mūždien pataisa sevi par cietēju”, turklāt viņš esot „greizsirdīgs par dēlu talantu un skaistumu, jau kopš dienas, kad viņi nāca pasaulē”. Andersone Tomiju Lī nosaukusi par visīstāko narcisu un sociopātu.

foto: Vida Press
Tomijs Lī ar līgavu itāliešu amerikāņu interneta zvaigzni Britāniju Farloni (31).

Lī solījies, ka notikušo tā neatstās un par dēla nodarītajiem miesas bojājumiem sūdzēsies varas iestādēm. Tiesa, fotogrāfiju ar uztūkušo lūpu viņš no sava „Instagram” bloga dzēsa drīz vien pēc tā publiskošanas.

foto: Vida Press
Britānija Farlone dižojas ar saderināšanās gredzenu no Tomija Lī.

Mūžam jaunā Pamela Andersone

gallery icon

Pamela Andersone ar dēlu Dilanu Ņujorkas modes nedēļā

gallery icon

Skat, kā izauguši Pamelas Andersones dēli

gallery icon

Pamelas Andersones vecākais dēls Brendons

gallery icon