foto: Ekrānuzņēmums no Instagram.com
"Ķirurgi pacentušies..." Laimu Vaikuli neatpazīst pat fani
Kadros no video, kur redzams, kā Intars Busulis apsveic Laimu Vaikuli 8. martā, dziedātāja patiešām izskatās svešāda.
Slavenības
2018. gada 13. marts, 05:50

"Ķirurgi pacentušies..." Laimu Vaikuli neatpazīst pat fani

Kasjauns.lv

Žurnāls “Kas jauns” savā jaunākajā numurā vēsta, ka runas, ka 63 gadus vecā dziedātāja Laima Vaikule uzlabojusi savu izskatu plastikas ķirurga kabinetā, uzvirmojušas ar jaunu sparu pēc tam, kad publiskots video, kurā viņa kopā ar Intaru Busuli apsveic sievietes 8. martā.

Šis video, kurā redzams, kā divi latvieši – Intars Busulis un „dāma no kāpām” Laima Vaikule – krieviski viens otru apsveic Starptautiskajā sieviešu dienā, publiskots Laimas Vaikules oficiālajā Instagram kontā. Šajos kadros Laima, kā uzskata viņas talanta cienītāji, nemaz vairs nelīdzinās sev. Vieni fani domā, ka viņas citādais izskats saistīts, iespējams, ar slikto pašsajūtu, citi atzīst, ka pārmaiņas notikušas pēc ķirurģiskas iejaukšanās.

Laima Vaikule un Intars Busulis apsveic 8. martā

Ekrānuzņēmums no Instagarm video, kur Laima Vaikule un Intars Busulis apsveic sava talanta cienītājus 8. martā.

gallery icon


„Es nepazinu… Tik ļoti vīlos... Bet bija tik neatkārtojama”, „Nepazinu Laimu, kamēr neizdzirdēju viņas balsi. Ko jūs, sievietes, ar sevi darāt? Vaska lelles, visas uz vienu seju. Esmu vīlusies”, „Vai viņa ir pēc slimības?”, „Tā nav slimība, bet neveiksmīga plastiskā operācija… Ķirurgi pacentušies. Tik skumji. Es viņu dievinu, bet redzēt, kā viņu izķēmo, nav spēka” – komentāros raksta Vaikules pielūdzēji.


“Kas Jauns” raksta, ka tas, vai Laima Vaikule patiešām veikusi kādas ķirurģiskas manipulācijas, lai paliek viņas pašas ziņā. Taču fakts ir tāds, ka iepriekš viņa noliegusi, ka varētu taisīt plastiskās operācijas. „Es vienmēr dziedu dzīvajā, netaisu plastiskās operācijas un, starp citu, vairs neesmu stāvoklī. Ar to viss ir cauri,” 2010. gadā kādā koncertā skatītājiem paziņoja Laima Vaikule. Bet intervijās viņa ne reizi vien uzsvērusi, ka baidās ne tikai no mākslīgā skaistuma, bet arī no plastiskajām operācijām. „Man nav nevienas rētas. Man no plastiskām operācijām bail, jo neviens nezina, ar ko tas var beigties. Kad pienāks laiks, darīšu visu, kas vajadzīgs, lai būtu ar sevi apmierināta,” raidījumā “Ekstrasensu cīņas” 2011. gadā teica Vaikule.

Laimas Vaikules bildes "Instagram"

Laima Vaikule fotogrāfijās "Instagram".

gallery icon