"The Rolling Stones" ģitārists pārdod dzīvokli par 12.23 miljoniem! FOTO
Grupas „The Rolling Stones” ģitārists Kīts Ričardss ar sievu Patiju Hansenu savu dzīvokli Ņujorkā pārdod par nepilniem diviem miljoniem ASV dolāru dārgāk nekā to iegādājoties pirms diviem gadiem.
Slavenības
2016. gada 2. aprīlis, 12:43

"The Rolling Stones" ģitārists pārdod dzīvokli par 12.23 miljoniem! FOTO

Jauns.lv

Nieka divus gadus pēc mājokļa iegādāšanās grupas „The Rolling Stones” ģitārists Kīts Ričardss (72) un viņa sieva modele un aktrise Patija Hansena (60) pārdod savu Ņujorkas 5. avēnijā esošo „penthouse” dzīvokli.

Ģitārists Kīts Ričardss un viņa sieva Patija Hansena divos stāvos izvietoto dzīvokli iegādājās pirms diviem gadiem, par to samaksājot 10.5 miljonus ASV dolāru. Tagad pāris šos apartamentus pārdod par 12.23 miljoniem ASV dolāru.

Četru guļamistabu un četru vannasistabu dzīvoklī ir tumša koka grīdas, bet sienas ieturētas baltā krāsā.

Šajos debesskrāpja augšstāva apartamentos 2011. gadā veikti vērienīgi renovācijas darbi. No trim dzīvokļiem izveidots viens 250 kvadrātmetrus liels. No apartamentiem paveras skats uz visu pilsētu. Dzīvoklim ir trīs nodalītas terases, uz kurām iziet un baudīt pilsētas panorāmu.

Kāpnes, kas ved no viena stāva uz otru rotātas ar bronzas margām, kas apšūtas ar ādu. Apakšstāvā iekārtota arī plaša bibliotēkas telpa. Galvenajā guļamistabā izbūvēts ne tikai viens, bet pat veseli divi skapji-ģērbtuves.

Kīta Ričardsa apartamenti atrodas vēsturiskā ēkā. Slavenās 5. Avēnijas pirmajā namā, kas atrodas uz ziemeļiem no Vašingtonsvēra parka.

Ēkā celta 1929. gadā kā luksusa klases viesnīca. Dzīvokļi tajā aizvien uzskatāmi par vieniem no prestižākajiem un pieprasītākajiem īpašumiem pilsētā.

Šajā ēkā savulaik mitinājies režisors Tims Bērtons un aktrise Džesika Lānža. Savukārt „Sekss un lielpilsēta” autore Kendaisa Bušnela 2008. gadā pat sarakstījusi grāmatu par šo „Art Deco” stilā celto arhitektūras pērli.

 

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press