Meraijas Kerijas māsa mirst no AIDS un ar preses starpniecību vēršas pēc palīdzības. VIDEO
Alisone Kerija ļoti cer uz savas slavenās māsas Meraijas palīdzību.
Slavenības
2016. gada 3. aprīlis, 06:30

Meraijas Kerijas māsa mirst no AIDS un ar preses starpniecību vēršas pēc palīdzības. VIDEO

Jauns.lv

Popzvaigzne Meraija Kerija (46) neuztur attiecības ar savu 54 gadus veco māsu Alisoni, tāpēc sieviete cenšas sazināties ar savu slaveno māsu ar publiska video paziņojuma palīdzību.

Video ar raudošo dziedātājas māsu uzņēmis Alisones un Meraijas brālis Morgans (51). Tas ievietots interneta portālā Daily Mail Online. Ar HIV slimā sieviete asarām acīs uzrunā māsu ar plašsaziņas līdzekļu palīdzību: „Meraija, es tevi mīlu. Man ir vajadzīga tava palīdzība. Lūdzu, nepamet mani.”

Alisone Kerija agrāk iztiku pelnīja kā prostitūta un bija atkarīga no narkotikām. Aizvadītā gada aprīlī sievieti ievietoja slimnīcā, pēc tam, kad viņa manīta klīstam pa ielām puskaila un basām kājām. Alisone bija cietusi no laupītāju uzbrukuma savās mājās. Pēc tā sievietei konstatēta smadzeņu trauma un citi miesas bojājumi. 24 stundas Alisone pavadāja reanimācijā, pieslēgta pie dzīvību uzturošas aparatūras.

Sievieti vēl sagaida smadzeņu un mugurkaula operācija. Ja tās noritēs veiksmīgi, priekšā būs vēl ļoti dārgs atveseļošanās process un rehabilitācija. Brālis uzskata, ka tikai Meraija, kuras kapitāls novērtēts 510 miljonos dolāru un kura gatavojas kāzām ar miljardieri Džeimsu Pakeru, varētu palīdzēt māsai. „Mazākais, ko Meraija varētu izdarīt – ievietot Alisoni labā slimnīcā un parūpēties par to, lai viņa saņemtu visu nepieciešamo medicīnisko palīdzību,” norādījis brālis.

Kādā no intervijām Morgans naidpilni izteicies, ka Meraija „par pārtiku saviem suņiem tērē vairāk naudas, nekā būtu nepieciešams, lai nodrošinātu māsai atbilstošu aprūpi”. „Tava māsa mirst un cieš, bet kur esi tu? Tu domā, ka esi tik fantastiska, lai gan patiesībā esi ragana,” izteicies Morgans.

Dziedātājas pārstāvji situāciju komentējuši sekojoši: „Ilgus gadus Meraija tērēja simtiem tūkstošu dolāru, lai atbalstītu Alisoni un viņas bērnus. Patiesībā Meraija vairāk nekā divdesmit gadus uzturēja Alisones kuplo ģimeni.”

Meraijas Kerijas māsa Alisone ar video starpniecību vēršas pie slavenās radinieces

       

Kasjauns.lv / Foto: Daily Mail Online, Vida Press