foto: Vida Press
Universitātē studējušajai aktrisei Emmai Vatsonei tetovējums uzrakstīts kļūdaini
Aktrise Emma Vatsone kļūdu ar iztrūkstošo apostrofu nav ievērojusi, līdz uz to norādījuši citi.
Slavenības
2018. gada 8. marts, 09:05

Universitātē studējušajai aktrisei Emmai Vatsonei tetovējums uzrakstīts kļūdaini

Kasjauns.lv

„Harija Potera” filmu zvaigzne Emma Vatsone apmeklējusi „Oskara” balvu ceremonijas „afterparty” ballīti melnā elegantā vakartērpā ar greznu kaklarotu. Taču vairāk par Emmas tērpu uzmanību piesaistīja aktrises jaunais tetovējums, kas rotāja viņas labās rokas apakšdelmu.

foto: Vida Press

Emma Vatsone ir dedzīga kustību „Time’s Up” un „MeeToo” atbalstītāja. Kā zināms, tās iestājas pret seksuālu aizskaršanu un vardarbību Holivudā. Vairākos ar kino saistītos pasākumos, to skaitā „Zelta globusu” un „BAFTA” ceremonijas vakaros, dāmas bija vienojušās ģērbties melnos tērpos, šādi paužot solidaritāti kustībai. „Oskara” balvu vakaru aktrises gan neapmeklēja melnos apģērbos, taču dažas savus tērpus bija papildinājušas ar nozīmīti „Time’s Up”.

Emmai Vatsonei kļūdains tetovējums

Aktrise Emma Vatsone kļūdu ar iztrūkstošo apostrofu kustības „Time’s Up” nosaukumā nav ievērojusi, līdz uz to norādījuši citi. „Vakanta mākslīgo ...

gallery icon

Modes nama „Ralph Lauren” darināto melna samta vakarkleitu aktrise Emma Vatsone izvēlējusies žurnāla „Vanity Fair” rīkotajai „afterparty” ballītei. Savukārt atbalstu kustībai „Time’s Up” viņa pauda ar lielu, kaligrāfiski rakstītu tetovējumu uz labās rokas apakšdelma. Diemžēl universitātē izglītotajai aktrisei, kādas Holivudas aprindās ir tikai dažas, gadījies nelāgs misēklis, jo kustības nosaukums „Time’s Up” uzrakstīts bez apostrofa. To tūlīt pat ievērojuši arī vairāki fani, par ko nekavējoties ierakstījuši komentārus sociālajos tīklos.

Šis tetovējums nav īsts un tapis tikai par godu apmeklētajam pasākumam. Aktrisei ar kļūdaino uzrakstu nebūs jāstaigā visu atlikušo mūžu.

27 gadus vecā Vatsone par šo kļūdu dabūjusi sarkt un bālēt, taču žurnālistiem aktrise atzinusies, ka pati to nav ievērojusi. Pārliecinātā feministe sociālajos tīklos vēlāk pajokojusi, ka vajadzēšot nolīgt korektoru, lai šāds misēklis nekad turpmāk vairs neatkārtotos.

„Vakanta mākslīgo tetovējumu korektora vakance,” joko Emma. „Pieredze ar apostrofiem obligāta.”

Kustības „Time’s Up” aktīviste februārī ziedojusi 1 miljonu sterliņu mārciņu jaunajai organizācijai, kas palīdz seksuālajā uzmācībā cietušajām.

Līdz ar Emmu kustībā iesaistījušās vairāk nekā 200 aktrises, to skaitā Rebela Vilsone, Emīlija Klārka, Rīza Viterspūna un citas.

Kad slavenības izblamējas ar kļūdainiem tetovējumiem

gallery icon