Diāna Kubasova ziņo, ka apprecējusies ar arābu
Nesen Diāna Kubasova lepojās ar foto, kurā redzama, saposusies kā arābu sieviete – abaijā un hidžābā.
Slavenības
2016. gada 4. aprīlis, 16:23

Diāna Kubasova ziņo, ka apprecējusies ar arābu

Jauns.lv

Aprīļa sākumā sabiedrības dāma, modele un daudzu skaistumkonkursu dalībniece Diāna Kubasova paziņoja, ka ir precējusies ar Dubaijā dzīvojošo Nasiru Afzalu.

Par kāzām ar ārzemnieku Diāna paziņoja sociālajā vietnē facebook.com, norādot, ka precētas sievas statusā ir jau kopš gada 21. marta. Arī Nasirs sociālajos tīklos norādīja, ka ir precējies ar Diānu.

Kamēr pati Diāna šobrīd dzīvo Dubaijā, to, vai viņa tiešām apprecējusies, Kasjauns.lv taujāja viņas māsai modes žurnālistei Simonai Kubasovai, kura aizvadītajā nedēļā čakli rosījās Rīgas Modes nedēļā. Simona ar smaidu sejā atbildēja, ka Diāna nudien patlaban dzīvo Apvienotajos Arābu Emirātos, tomēr paziņojums par kāzām bijis 1. aprīļa joks.

Ir gan teiciens, ka katrā jokā ir daļa patiesības, jo, aplūkojot Nasira Afzala ierakstus sociālajos tīklos, var nojaust, ka šopavasar Dubaijā kāda daiļā dzimuma pārstāve viņam ir nu dikti iepatikusies. Nebūtu brīnums, ja tā izrādītos latviešu modele un skaistumkaraliene.

Suņu veikaliņu un frizētavu īpašniece Diāna Kubasova, miljonāra Igora Kubasova meita, plašāku atpazīstamību ieguva, piedaloties TV šovā „Latvijas princese 2008”. Lai arī šajā projektā glītā meitene tika izbalsota jau pirmajā sērijā, viņa kļuva par vienu no atpazīstamākajām šova dalībniecēm. Pēdējais šovs, kurā Kubasova piedalījās Latvijā, bija pērn „Dejo ar zvaigzni 4”.


Kasjauns.lv/Foto: No izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva, Facebook.com