Meraija Kerija Rīgai sola lielisku koncertu un baudu acīm. FOTO
Meraija Kerija jau parīt priecēs skatītājus Rīgā.
Slavenības
2016. gada 5. aprīlis, 04:47

Meraija Kerija Rīgai sola lielisku koncertu un baudu acīm. FOTO

Jauns.lv

Amerikāņu R’n’B dīva Meraija Kerija (45), kura 7. aprīlī sniegs koncertu Rīgā, nesen kā uzsākusi savu pasaules turneju „Sweet Sweet Fantasy” un kā pirmos priecējusi skatītājus Skotijas pilsētā Glāzgovā.

Koncerta laikā Glāzgovā dziedātāja Meraija Kerija demonstrēja ne tikai savu izcilo piecu oktāvu diapazona balsi, bet arī ievērojami slaidāko figūru, ko bija ietērpusi augumam piegulošā bodijā, kas uzvilkts virs spīdīgām zeķubiksēm.

Uz skatuves kopā ar Meraiju uzstājās atlētiski un muskuļoti dejotāji, kuri karstasinīgo deju laikā nekautrējās skart arī popzvaigznes ķermeni.

Šā gada sākumā Meraija pieņēmusi bildinājumu un 7.5 miljonus ASV dolāru vērtu saderināšanās gredzenu no sava mīļotā – austrāliešu miljardiera uzņēmēja Džeimsa Pārkera (48). Kāzas pāris plāno jau šogad pat. Taču pagaidām prioritāte numur viens ir mis Kerijas tikko uzsāktā pasaules koncertturneja, kuras laikā dziedātāja plāno paviesoties 23 pilsētās un priecēt publiku ar tādām dziesmām kā „Without You”, „Hero”, „My All”, „Always Be My Baby”, „We Belong Together” un vēl daudzām jo daudzām citām.

       

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press