foto: Vida Press
Vācu slavenība lepojas ar pasaulē tievāko vidukli
Vācu TV zvaigznei Sofijai Vegasai ir 47 cm šmaugs viduklis – tievākais pasaulē. Tādu iespējams iegūt, tikai izoperējot vairākas ribas.
Trakā pasaule
2018. gada 20. februāris, 08:31

Vācu slavenība lepojas ar pasaulē tievāko vidukli

Kasjauns.lv

Sabiedrības dāma Kima Kardašjana nesen dižojās, ka izdevies iegūt 61 cm šmaugu lapsenes vidukli. Tas, protams, ir iespaidīgi, taču kādai vācu dziedātājai tas ir vēl jo tievāks un šmaugāks. Nieka 47 cm.

Sofija Vegas ar tievāko vidukli pasaulē

Sofija Vegas ar tievāko vidukli pasaulē

gallery icon
18

Vācu TV zvaigzne Sofija Vegasa lepojas ar pasaulē tievāko vidukli. Miniatūru 47 centimetru apkārtmēru gan nav iespējams sasniegt ne ar kādu vingrojumu palīdzību. Sofijai izoperētas četras ribas, lai viņa iegūtu kāroto. Turklāt TV zvaigznei ar to vēl ir par maz, viņa vēlas izoperēt vēl vienu ribu pāri! Tad viņa jutīsies droša, ka pasaulē tievākā vidukļa titulu neviena viņai neatņems.

foto: Vida Press
47 centimetri!!!

Sofijai Vegasai ir 30 gadu un viņas īstais vārds ir Sofija Volershaima. Dziedātāja ir bijusī sieva slavenajam Diseldorfs sarkanā kvartāla karalim Bērtam Volershaimam.

Pērn Sofija devusies uz ASV veikt četru ribu izņemšanas operāciju, jo Vācijā tik dramatiska ķirurģiska iejaukšanās nav legāla, – informē laikraksts „Mirror”.

foto: Vida Press
Mākslīgais skaistums! Sofija Vegasa un dzīvais Kens Rodrigo Alvess lepojas ar ļoti tieviem vidukļiem. Tādus abiem izdevies iegūt, izoperējot četras ribas!

Pērn četras ribas sev izoperējis arī par dzīvo Kenu dēvētais brazīlietis Rodrigo Alvess. Sešas viņam ķirurgs kategoriski atteicies operēt, norādot, ka tas apdraud klienta dzīvību.

Dzīvajam Kenam izoperētas 4 ribas

Dzīvajam Kenam izoperētas 4 ribas.

gallery icon
12