Popzvaigzne Irma Bule turpina uzstāties pēc kobras kodiena un mirst uz skatuves. VIDEO
Indonēziešu dziedātāja Irma Bule domājusi, ka karaliskajai kobrai ir izņemts indes zobs un no medicīniskas palīdzības pēc kodiena atteicās. 45 minūtes vēlāk viņa saļima uz skatuves un slimnīcā pasludināta par mirušu.
Trakā pasaule
2016. gada 7. aprīlis, 18:22

Popzvaigzne Irma Bule turpina uzstāties pēc kobras kodiena un mirst uz skatuves. VIDEO

Jauns.lv

Čūsku izmantošana skatuves priekšnesumos traģiski beigusies 29 gadus vecajai dziedātājai Irmai Bulei. Pēc tam, kad viņu uz skatuves sakoda kobra, indonēziešu dziedātāja vēl 45 minūtes turpināja koncertu, līdz noģība uz skatuves un vēlāk slimnīcā nomira.

Kāda koncerta apmeklētāja uzņemtajā ne pārāk labas kvalitātes video redzams liktenīgais brīdis, kad koncerta laikā Karavangas ciematā Javas salā Indonēzijā vietējo popzvaigzni Irmu Buli sakož indīga čūska. Irma jau agrāk bija pazīstama kā dziedātāja, kas savos šovos izmanto reptiļus. Dziedātāja bijusi pārliecināta, ka karaliskajai kobrai vārdā Rianti, ir izņemts indes zobs, tāpēc arī pēc incidenta turpinājusi uzstāšanos, atsakoties no medicīniskas palīdzības.

Čūska iekoda Irmas augšstilbā, ielaižot nāvējošu indi dziedātājas asinsritē. Nācās saukt palīgā čūskas dresētāju, lai viņš atbrīvotu popzvaigzni no reptiļa, kas iekodies viņas miesā.

45 minūtes Irma vēl turpināja uzstāšanos, taču tad viņai sākās lēkmes un vemšana. Popzvaigzni nekavējoties hospitalizēja, taču dzīvību glābt neizdevās. Irma Bule nomira.

Ferlando Oktavions Auzura, kurš vēroja koncertu klātienē, vēlāk vietējiem plašsaziņas līdzekļu pārstāvjiem pastāstīja: „Otrās dziesmas laikā, Irma nejauši uzkāpa čūskai uz astes un tā iekoda viņai augšstilbā.”

Irma, kura savos šovos bieži izmantoja boa čūskas un pitonus, atteikusies no pretindes, – informē prese. Policija šobrīd izmeklē notikušo un lūgusi cilvēkus no skatītāju vidus sniegt tiem informāciju par redzēto.

Karaliskās kobras var sasniegt līdz pat piecarpus metru garumu. Brīvā dabā tās sastopamas Indijā, Dienvidaustrumāzijā un Ķīnas dienvidos. Tās ir vienas no indīgākajām čūskām pasaulē. Indes daudzums vienā kodienā spēj nogalināt pat ziloni vai līdz pat 20 cilvēku. Taču šīs radības parasti nav agresīvas un izvairās no cilvēkiem.

Indonēziešu popzvaigzni koncerta laikā nāvējoši sakož karaliskā kobra Indonēziešu dziedātāja Irma Bule un čūskas Irma Bule – „Perpisahan” Kasjauns.lv / Foto: ekrānuzņēmums no video