Kašeram kaklasaites vietā tetovējums. FOTO
Modes mākslinieks Kašers dāmu ielenkumā. Viņš atpogājis tā, ka uz krūtīms redzams tetovējums.
Slavenības
2016. gada 8. aprīlis, 04:55

Kašeram kaklasaites vietā tetovējums. FOTO

Jauns.lv

Ja citi kungi pie žaketes un krekla uzsien kaklasaiti, tad talantu šova dalībnieks, modes mākslinieks un dziedātājs Kašers (īstajā vārdā Kaspars Blūms-Blūmanis) bez tās lieliski var iztikt.

Gaiši brūnā žaketē, saskaņotā ar tumšu kreklu, pieskaņotā kabatlakatiņā krūšu kabatā - šādi stilīgi saģērbies, Kašers pirms dažām nedēļām apmeklēja Latvijas Modes balvas pasniegšanas ceremoniju. Bet kaklasaites vietā puisis bija atpogājis kreklu teju līdz pat vēderam, tā visu skatam atklājot savu iespaidīgo tetovējumu uz krūtīm.

29 gadus vecajam Kašeram šis nav vienīgais tetovējums. Pirmais — putns uz rokas radies labu laiku pirms 18 gadu sasniegšanas. Tolaik viņam bijuši gadi piecpadsmit. Pats Kašers šo tetovējumu skaidro kā putna lidojumu, mieru un brīvību.

Jau 16 gadu vecumā puiša kaklu rotāja otrais mākslas darbs — no ķīniešu hieroglifiem veidots Tīģera gada apzīmējums. „Bet pēc diviem gadiem uz kreisās rokas uztetovēju rozīti. Tā man asociējas ar krustmāti, kuras diemžēl vairs nav starp mums. Es savu krustmāti ļoti cienīju un apbrīnoju, jo tieši viņa bija mana lielākā iedvesmotāja. Trešais tetovējums atkal putns. Tas radās dzīves periodā, kad trīs mēnešus dzīvoju Krētā, Grieķijā,” par zīmējumiem uz savas ādas stāsta Kašers.

Viņš ir pārliecināts, ka būs arī šova perioda tetovējums. Par aizraušanos ar ķermeņa izdaiļošanu puisis sevi itin nemaz nešausta, drīzāk lepojas ar to. „Dvēsele ir mūžīga, bet ķermenis īslaicīgs. Vecumdienās iztēlojos sevi kā večuku, kas dzīvo Jamaikā, ir viscaur notetovēts un ar pīrsingiem,” pirms pāris gadiem žurnālam “Kas Jauns” atzina Kašers, kurš dzīves laikā plānojot atstāt uz savas ādas vēl daudzas atmiņas, emocijas un stāstus tetovējumu veidā.

 

Kasjauns.lv/Foto: Mārtiņš Ziders

Tēmas