foto: Juris Rozenbergs
Desmitiem dāmu stāv rindā pēc Guntara Rača autogrāfa
Guntara Rača fanes bija gatavas stāvēt garumgarā rindā. Lai nopozētu ar mākslinieku un dabūtu viņa ierakstu jaunajā dižpārdoklī „365”.
Mūzika
2018. gada 8. februāris, 09:53

Desmitiem dāmu stāv rindā pēc Guntara Rača autogrāfa

Kasjauns.lv

Pilna kinoteātra „Splendid Palace” lielā zāle, sajūsmas saucieni, aplausi un visam pāri mūzika ar Guntara Rača vārdiem grupas „Saldās sejas” izpildījumā. Tā aizvadīts Guntara Rača grāmatas „365” svinīgās atklāšanas svētku koncerts Rīgā.

Guntara Rača grāmatas "365" tautās laišanas koncerts

Guntara Rača grāmatas "365" tautās laišanas koncerts.

gallery icon

Uz svinīgo pasākumu ieradās dāmas, dāmas un vēlreiz dāmas. Kungu gandrīz nebija, ja, protams, atskaita personas, kuras darbojās uz skatuves. Koncerts aizritēja sirsnīgā gaisotnē.

Liela daļa apmeklētāju pirms pasākuma bija iegādājušies jaunizdoto Guntara Rača grāmatu un pasākuma vaininieks vairāk nekā pusstundu pirms došanās uz skatuves sniedza autogrāfus.

Kasjauns.lv jau vēstīja – lai pienācīgi atzīmētu grāmatas izdošanu, pazīstamais dziesmu autors un mūziķis ap sevi pulcinājis pazīstamus mūziķus un atdzīvinājis Liepājas laika mūziķu kopprojektu “Saldās sejas”. Tā ir grupa, kura ir kā atvērts projekts, un katrā koncertā, mainoties dziesmu repertuāram, mainīsies arī izpildītāji, tāpēc katrā koncertā piedalīsies arī vairāki, pirms koncerta neizsludināti, īpašie viesi.

Grāmatas prezentācijas koncertos piedalās, pats grāmatas autors un visu koncertos skanošo dziesmu vārdu autors, Guntars Račs, viņa kolēģi no grupas “bet bet” - Uģis Tirzītis un Andris Alviķis. Koncertos pastāvīgi piedalās grupas “Līvi” un projekta “Fomins & Kleins” dziesmu autors un ģitārists Tomass Kleins, jaunais un daudzsološais dziedātājs Jānis Narkevics.

Pasākumā izskanēja populārākās Raimonda Paula, Ulda Marhileviča, Tomasa Kleina, Ainara Virgas un citu komponistu dziesmas ar Guntara Rača vārdiem.