foto: Vida Press
Astoņdesmito gadu superzvaigzne Kima Vailda dzīvo bailēs, ka viņu aizvedīs citplanētieši
Pēc sastapšanās ar citplanētiešu kuģi pirms vairākiem gadiem, dziedātāju Kimu Vaildu nepamet bailes, ka viņi atgriezīsies.
Slavenības
2018. gada 9. februāris, 08:06

Astoņdesmito gadu superzvaigzne Kima Vailda dzīvo bailēs, ka viņu aizvedīs citplanētieši

Kasjauns.lv

Popzvaigzne Kima Vailda (57), kura popularitāti iemantoja astoņdesmitajos gados ar skaņdarbiem „Kids In America”, „You Keep Me Hangin’ On” un Ziemassvētku hitu „Rockin’ Around The Christmas Tree”, atzinusies, ka viņai bail, ka kuru katru dienu pēc viņas varētu ierasties citplanētieši un aizvest sev līdzi.

Popdziedātāja Kima Vailda atklājusi, ka viņu šādas bailes vajā jau vairākus gadus. Tās radušās pēc tam, kad viņa no piemājas pagalma redzējusi NLO.

Sarunā ar žurnāla „Attitude” reportieri Vailda pastāstījusi: „Debesīs bija redzams pāris ļoti spilgtu gaismu, kas šaudījās turpu šurpu ļoti savādā veidā. To redzēja diezgan daudz cilvēku. Par to vēlāk rakstīja vietējā prese.”

Tas noticis 2009. gadā, kad Kima izgājusi mājas pagalmā un novērojusi debesīs šo neparasto skatu. „Es savam vīram ieminējos, ka varbūt kapteinis ir liels Kimas Vaildas fans un vēlas zināt, kur es dzīvoju,” intervijā iespaidos par notikušo dalījusies dziedātāja. „Bail, ka viņš varētu uzvilkt mani augšā un man visu savu atlikušo dzīvi nāksies dziedāt „Kids In America”. Bail, ka viņi atgriezīsies un aizvedīs mani sev līdzi,”

foto: Vida Press
Kima Vailda uz skatuves 2017. gadā.

„Kad tu redzi ko tik nepierastu un, iespējams no ārpasaules, tu nekad vairs neesi tāda pati kā agrāk,” apliecina mūziķe. „Es ticu, ka viņi jau ir šeit, vai viesojas, vai novēro mūs. Es neesmu sajukusi, es tikai nevaru par to beigt domāt.”

foto: Vida Press
1981. gads. Kima ar brāli Rikiju, kurš kopā ar tēvu sarakstīja hitu „Kids In America”.

Sastapšanās ar citplanētiešu kuģi iespaidojusi arī Kimas Vialdas radošo darbību. Savu jaunāko albumu viņa nosaukusi „Here Come The Aliens”(„Te nāk citplanētieši”). To plānots izdot nākamajā mēnesī.

foto: Vida Press
Kima Vailda jaunībā.