foto: Publicitātes
Scenārijs briesmīgs, vadītāji arī - dīvāna eksperti sociālajos tīklos nesaudzē "Supernovu"
Justs un Legante šova ģenerālmēģinājumā.
TV
2018. gada 4. februāris, 10:14

Scenārijs briesmīgs, vadītāji arī - dīvāna eksperti sociālajos tīklos nesaudzē "Supernovu"

Jauns.lv

Sestdienas vakarā aizvadīts pirmais no četriem "Supernovas" pusfināliem, kurā noskaidrojās pirmie divi mākslinieki, kas cīnīsies par tikšanu uz lielo "Eirovīziju". Dziesmas, protams, ir gaumes jautājums, un par priekšnesumiem šķēpi tiek lauzti allaž, taču sociālo tīklu lietotāji lielākoties bija vienisprātis par neveiksmīgi izveidotu pašu pasākumu kā tādu. Kā liecina ieraksti tviterī, dīvāna eksperti cietuši gluži vai šausmu mokas treju stundu garumā.

Lai nu paliek dziesmas, izpildītāji un viņu radītie šovi - visu gaumei neizdabāsi, turklāt nav vēl "Supernovas" fināls, kur būtu jēgpilni analizēt māksliniecisko devumu un tā spējas aizraut Eiropas skatītājus. Sestdienas vakarā, sasēduši pie TV ekrāniem, paralēli bruņojušies ar datoriem, telefoniem un planšetēm, "Supernovas" skatītāji bija spiesti publiski paust savas domas par pašu raidījumu. Tas bijis nebaudāms.

Pirmkārt, šova scenārijs bijis vārgs. Tik vārgs, ka scenāristam vajadzētu iešaut kājā, pauda reklāmiste un dziedātāja Marta Kukarane.

Viņas kolēģis Lauris Reiniks ir gandarīts, ka šogad sarīkojumu neskatījās kolektīvi kopā ar draugiem, jo tas nozīmētu ātru piedzeršanos - tik garlaicīgs bijis tas, kas redzams TV.

Raidījuma temporitms ķērās, un vadītājiem mutē (no lapiņas) ieliktie joki bijuši tik nesmieklīgi, ka brīžam nācies kaunā aizsegt seju, norāda skatītāji sociālajos tīklos.

Te nu nonākam pie viņu lielākās vilšanās - šova vadītāji. Daudz pieredzējušai pasākumu vadītājai Dagmārai Legantei blakus piestutēts jauniņais un šajā ampluā pagalam nepieredzējušais Justs. Kas redzēja, tas saprot, ko tas nozīmēja.

Kāda tvitera lietotāja norāda, ka vadītāju tandēms lieliski iemiesojot tēzi "tukšs skaistums".

Skatītājs Jānis savukārt analizē, ka latviešiem humoru vajadzētu aizliegt ar likumu, un viņam piekrīt ietekmīgais tvitera "Dirsā līdējs", eleganti norādot uz visa raidījuma lielo problemātiku.

Aktrise Dārta Daneviča ar organizatores krampi ierosināja vadītāju nomainīt pret Daini Grūbi, kuru viņa ar savu ērgļa aci ieraudzījusi sēžam publikā. 

Visbeidzot tika noskaidroti divi finālisti - Liene Greifāne un Edgars Kreilis. Raidījums noslēdzās ar vēl it kā asprātībām, kas, piemēram, tvitera lietotājai Zandai ļāva secināt, ka īstenībā viņi pasmējušies par mums, nevis mēs par viņiem...

"Supernovas" pirmā pusfināla aizkulišu foto:

"Supernovas 2018" pirmā pusfināla ģenerālmēģinājuma aizkulises

"Supernovas 2018" pirmā pusfināla ģenerālmēģinājuma aizkulises

gallery icon