Viktorija Bekhema ar lepnumu rāda, kā glezno viņas četrgadniece. FOTO
Kā jau gādīgi un mīloši vecāki, arī Bekhemi priecājas par savu bērnu sasniegumiem. Modes dizainere Viktorija „Instagram” blogā ievietojusi attēlu, kurā parāda, kā viņas meita Hārpere glezno.
Slavenības
2016. gada 9. aprīlis, 04:55

Viktorija Bekhema ar lepnumu rāda, kā glezno viņas četrgadniece. FOTO

Jauns.lv

Talantīgiem un radošiem vecākiem arī bērni ir talantīgi. Mamma modes dizainere Viktorija Bekhema (41) ar neviltotu lepnumu saviem sociālo tīklu sekotājiem parādījusi fotogrāfiju, kurā redzams, kā glezno viņas četrus gadus vecā meita Hārpere.

Gleznot mazā māksliniece bija devusies ārā svaigā gaisā, kur vecāki viņai sarūpējuši molbertu, audeklu un eļļas krāsas. Aplūkojot šo fotogrāfiju, daudzi jau novērtējuši, ka mazajai Hārperei piemīt zināmas dotības: viņa izvēlas košas krāsas un uz audekla klāj tās drošiem otas vēzieniem. „Jauka diena gleznojot saulītē,” attēla komentārā ierakstījusi Viktorija. „Es tevi mīlu, meitenīt!”

Gleznošanai Hārpere nodevās brīvdienu mājas pagalmā pie baseina. Bekhemu ģimene pavasara brīvdienās šobrīd devusies uz savām mājām Rietumholivudā, ASV.

Kā jau mīloši un gādīgi vecāki, Bekhemi ir gatavi atbalstīt jebkuru meitas radošo darbību un neviltoti priecājas par bērna sasniegumiem. Kad Hārperei bija divarpus gadiņi, mamma Viktorija jūsmoja, ka meitai jau tik agrā vecumā piemīt laba gaumes un stila izjūta. Mazajai tolaik patika spēlēt dizaineri un ģērbt savas papīra lelles. Modes māksliniece Viktorija novērtēja, ka Hāprere prot gaumīgi kopā salikt saderīgu krāsu un stilu apģērbus.

Hārpere bija tikai divus mēnešus veca, kad Viktorija viņu 2011. gadā paņēma līdzi uz pirmo modes skati. Bekhema toreiz apmeklēja prestižo Ņujorkas nedēļu ar jaundzimušo atvasīti uz rokas. Kopš šīs reizes slavenā māmiņa regulāri ņem līdzi meitu uz modes skatēm, un mazā ikreiz sēž pirmajā rindā un vēro notiekošo.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press, Instagram