"Bērnam nevajadzētu TĀ bildēties!" Ārkārtīgi glīta krievu meitenīte šokē mammas
Mazajai Anastasijai ir 4 gadi, un māte savu izskatīgo bērnu piedāvā aģentūrā kā modeli. Attēli daudzus nepatīkami pārsteidz - sak, vai patiešām šādi jāizmanto savs bērns?
Trakā pasaule
2016. gada 11. aprīlis, 07:09

"Bērnam nevajadzētu TĀ bildēties!" Ārkārtīgi glīta krievu meitenīte šokē mammas

Jauns.lv

Sociālajos tīklos milzu popularitāti izpelnījies mazs skuķis no Maskavas. Tikai 4 gadus vecās krievietes Anastasijas Kņazevas attēli "Instagram'ā" pulcējuši jau 39 tūkstošus fanu.

Anastasija Kņazeva burtiski vienā momentā ieguva slavu internetā - ļaudis nebeidz sajūsmināties un sašust par meitēna fotogrāfijām. Informācijas par bērna personību, ģimeni, viņas vecākiem ir maz. Popularitātei pieticis vien ar to, ka četrus gadus vecā Anastasija ir "prece" kastinga aģentūrā "President models", kas bāzēta Maskavā.

Bērns ir neparasti izskatīgs un atsevišķās fotosesijās izskatās pēc mazas sievietes, "caciņas". Tas izsauc sašutumu tūkstošos māmiņu visā pasaulē, kuras nosoda veidu, kādā bērnam lūgts pozēt, kā arī norāda, ka nieka 4 gadu vecumā Anastasijai uz sejiņas jau tiek klāta kosmētika, turklāt viņai likts pozēt tādos apstākļos, lai radītu pieaugušas, nobriedušas, dziļas sievietes iespaidu. Dažas meitenes fotogrāfijas feisbukā "šērotas" ar saukli "mans dievs, vai tiešām šādi bērnam ir jāpozē???," paužot sašutumu par ārkārtīgi vilinošo skuķēna izskatu. Lielākoties nepatīkamus komentārus Anastasijai velta jaunās māmiņas. Viņas uzskata, ka bērns ar mātes atbalstu tiek izmantots kā prece mūsdienu seksualizētajā pasaulē. Vai tā ir, spriediet paši.

Modeļu aģentūrā "President models" atrodami daudzu bērnu portfolio, bet tieši mazā Anastasija sava skaistuma dēļ guvusi nepieredzētu ievērību.

 

Kasjauns.lv/Foto: Instagram/Facebook

Tēmas