foto: Publicitātes
Skandāls šovbiznesā – konkurss "Supernova 2018" palicis bez vadītājiem
Ketija Šēnberga un Toms Grēviņš dažādu iemeslu dēļ šogad “Supernovu” diemžēl nevadīs. Nākam palīgā Latvijas Televīzijai un iesakām, ko gribam redzēt, vadot šo popmūzikas pasākumu.
TV
2018. gada 23. janvāris, 11:35

Skandāls šovbiznesā – konkurss "Supernova 2018" palicis bez vadītājiem

Kasjauns.lv

Latvijas Televīzijas nozīmīgākais popmūzikas pasākums “Supernova 2018”, kurā tiek meklēts mūsu pārstāvis Eirovīzijā, dažādu iemeslu dēļ ir palicis bez vadītājiem, bet konkursam tūlīt, tūlīt jāsākas.

Lai arī pēdējos gados Eirovīzijā mums veicas, kā veicas, droša lieta bija tā, ka nacionālās atlases, jeb konkursa “Supernova 2018” pasākums Latvijas Televīzijā tiks novadīts gods godam. Tur pie stūres bija divi atzīti meistari – Ketija Šēnberga un vīrs, kas mūzikā orientējas kā zivs ūdenī – Toms Grēviņš.

"Supernovas 2018" atlases pasākums

"Supernovas" atlases pasākums.

gallery icon


Šogad viņu nebūs, jo Ketija piedzīvojusi priecīgu notikumu, nesen kļuvusi par māmiņu. Un arī Tomam nu nekādi neizdosies “Supernovu 2018” kūrēt – ja mainās viens vadītājs, tad ir loģiski, ka mainās arī otrs. Ko darīt, kā būt? Ko aicināt par “Supernovas 2018” vadītāju? Ja zini kādu, kurš būtu piemērots, atzīmē viņu komentārā!

Rakovskas triumfs! Konkursa "Supernova 2017" fināla spilgtākie mirkļi

Konkursa “Supernova 2017” fināls 2017. gada 26. februārī. Finālā uzvarēja un Eirovīziju Latviju pārstāvēs Agnese Rakovska ar grupu "Triana Park".

gallery icon