foto: Juris Rozenbergs
"Muzikālajā bankā" uzvar Busuļa dziedātā dziesma "Nākamā pietura Depo"
"Muzikālās bankas" uzvarētājs Intars Buslis kopār ar Kārli Lāci, otrās vietas ieguvējiem grupu "Prāta vētra", kā arī trešās vietas īpašnieks Dons.
Mūzika
2018. gada 20. janvāris, 16:45

"Muzikālajā bankā" uzvar Busuļa dziedātā dziesma "Nākamā pietura Depo"

LETA

Latvijas Radio 2 dziesmu aptaujā "Muzikālā banka 2017" par aizvadītā gada vērtīgāko dziesmu klausītāju, mūzikas ekspertu un mūziķu balsojuma kopvērtējumā kļuvusi Intara Busuļa dziedātā dziesma "Nākamā pietura Depo".

Latvijas Radio 2 dziesmu aptaujas "Muzikālā banka 2017" noslēguma pasākums

Latvijas Radio 2 dziesmu aptaujā "Muzikālā banka 2017" par aizvadītā gada vērtīgāko dziesmu klausītāju, mūzikas ekspertu un mūziķu balsojuma kopvērtējumā ...

gallery icon

Kā informēja Latvijas Radio, otrajā vietā ierindojusies "Prāta vētras" dziesma "Tevis dēļ", bet trešās vietas ieguvējs ir Dons ar dziesmu "Pa ceļam".

Tālāk aptaujā sarindojušās dziesmas "Visa par daudz" - "Instrumenti", "Joprojām" - "The Sound Poets", "Mēs pārejam uz Tu" - Aija Andrejeva, "Atbalss" - "Musiqq", "Vēl augstāk" - "Mesa", Renārs Kaupers un Arstarulsmirus, "Es domāšu par tevi" - Lauris Reiniks, un "Upe" - Jānis Stībelis.

Pēc sponsorēšanas saišu saraušanu ar Ventspils pašvaldību, šogad aptaujas noslēguma pasākums norisinājās Latvijas Radio studijā.