foto: Vida Press
Fani pārliecināti: Kardašjanas surogātmāte bijusi pašas māsa Kailija
Kima Kardašjana (pa kreisi) ar jaunāko māsu Kailiju Dženeri.
Slavenības
2018. gada 21. janvāris, 13:50

Fani pārliecināti: Kardašjanas surogātmāte bijusi pašas māsa Kailija

Kasjauns.lv

Jau pērn, kad pirmo reizi parādījās baumas par realitātes šova zvaigznes Kailijas Dženeres (20) grūtniecību, viena no karstākajām konspirācijas teorijām bija, ka patiesībā tieši viņa ir savas slavenās māsas sabiedrības dāmas Kimas Kardašjanas trešā bērna iznēsātāja. Nu, šīs runas kļuvušas vēl jo ticamākas.

Realitātes šova zvaigzne Kima Kardašjana jau no laika gala vaļsirdīgi atzinusi, ka abi ar vīru Kanje Vestu trešo bērnu gaida pasaulē ar surogātmātes palīdzību. Ārsti Kimai bija kategoriski aizlieguši iznēsāt vēl vienu mazuli, taču ģimene tik ļoti vēlējās trešo...

foto: Vida Press
Kima ar vecākajiem bērniem – meitu Nortu un dēlu Seintu.

Pirms dažām dienām Kima paziņoja priecīgo vēsti, ka pasaulē nākusi viņas trešā atvase. Ar surogātmātes palīdzību sagaidīta meitiņa. Savukārt šī vēsts tikai vēl vairāk fanu aprindās rada aizdomas, ka bērna iznēsātāja ir neviena cita kā Kimas jaunākā māsa Kailija Dženere.

Tikai dažas dienas pēc tam, kad Kardašjanu klanam tuvu stāvošas personas apliecināja, ka Kailija devusies uz slimnīcu, lai dzemdētu (zīmīgi, ka Dženere aizvien nav ne apliecinājusi, ne noraidījusi baumas par savu grūtniecību), Kima sociālajos tīklos nāca klajā ar paziņojumu, ka viņas nolīgtā surogātmāte devusi dzīvību veselīgai meitenītei.

foto: Vida Press
Kima ar vīru reperi Kanji Vestu.

„2018. gada 15. janvāris. Pulksten 00:47, 3.3 kg. Mēs ar Kanji esam laimīgi paziņot par mūsu veselīgās un brīnišķīgās meitiņas ierašanos,” vēstīja nu jau trīs bērnu māte Kima.

„Mēs esam ārkārtīgi pateicīgi mūsu surogātei, kas ļāva piepildīties mūsu sapnim par lielāko dāvanu, kādu vien iespējams sniegt. Kā arī pateicamies mūsu brīnišķīgajiem ārstiem un medmāsām par īpašajām rūpēm. Norta un Seints ir īpaši saviļņoti par mazo māsiņu.”

Izklaides ziņu portāls „Clevver News” apgalvoja: Kailija Dženre 12. janvārī devusies uz slimnīcu dzemdēt, savukārt Kimas atvase pasaulē nākusi tikai trīs dienas vēlāk. Daudzi Kardašjanu klana fani uz šo sakritību raugās ļoti aizdomīgi.

Kamēr vieni spriedelē, vai tiešām Kima un Kailija slēgušas privātu vienošanos par surogātmātes pakalpojumiem, citi fani izteikuši viedokli, ka visticamāk Kima un Kanje adoptējuši Kailijas un viņas drauga Trevisa Skota mazuli.

Kima pērn apgalvoja, ka viņas nolīgtā surogātmāte ir afroamerikāņu izcelsmes sieviete, kurai ir nedaudz pāri 20. Viņa pati esot precējusies divu dēlu māte.

Kima arīdzan norādīja, ka surogātmāte sākotnēji nav zinājusi, ka iznēsās kāda slavena pāra bērnu. Taču Kardašjana vēlējusies iepazīties ar šo sievieti, lai dotu viņai izvēles tiesības. „Ja nu šai sievietei nepatīku es vai mans vīrs? Ja nu viņa nevēlas iznēsāt mūsu bērnu?” – prātojusi Kima. „Es vēlējos viņai dot iespēju izvēlēties. Es gribēju nodibināt draudzību ar šo sievieti.”

Modeles Kaiilijas Dženeres labākie "selfiji"

Sabiedrības dāmas Kimas Kardašjanas pusmāsa – modele Kailija Dženere – dienā uzņem vismaz 500 „selfiju”. No tiem vienu, vislabāko, viņa ...

gallery icon

Kardašjanu-Dženeru klana jaunākā pārstāve Kailija Dženere

Kailijai Dženerei ir 17 gadu, bet jau trīs gadus viņa iztiku pelna pati. Mamma nedod ne centa. Jauniete jau sapelnījusi ...

gallery icon

Kima Kardašjana atpūšas Meksikas pludmalē

Selfiju karaliene un realitātes šova zvaigzne Kima Kardašjana ar abiem bērniem un draudzenēm devusies brīvdienās uz Meksiku, kur daudz laika ...

gallery icon