Trakā pasaule
2016. gada 12. aprīlis, 11:20

Glamūrīgā Krievijas caca Oļesja laužas mūzikas lauciņā. Iesākums... visai nožēlojams

Jauns.lv

Ar varenu bisti apveltītā Krievijas sabiedrības dāma Oļesja Malibu iedziedājusi dziesmu. Tā saucas "Balles karaliene". Protams, izstrādājuma vizuālajā noformējumā dominē naudas banknotes un jaunās dāmas apaļumi gan krūšu, gan mutes daļā.

Skaņdarbs "Balles karaliene" tapis sadarbībā ar Vladu Skopu. Duets dzied par epizodēm, kādas piedzīvo jauna skaistule, kurai izdodas savaldzināt turīgu un izskatīgu "alēnu delonu". Oļesjas partijā viņa visnotaļ sliktā izpildījumā - katrā ziņā dziedāšana nav viņas stiprā puse - stāsta, ka vīrieši metas pie viņas kājām un gatavi tai atdot visu, taču viņa gaida to vienīgo Īsto. Dziesmu pavada primitīvs monotons ritms, taču klips noteikti sajūsminās daiļās Oļesjas pielūdzējus.

Kasjauns.lv jau vēstījis par skaistuli Oļesju, kura tiecas uz izskata ideālu. Ideālu viņasprāt. Jaunkundze regulāri "uztur formā" savas piebriedušās lūpas, kā arī allaž izceļ mākslīgās krūtis. Viņas elks ir Pamela Andersone, kurai tad arī Oļesja tiecas līdzināties.

Krievijā skandālu izraisīja vēsts pirms gada, kad atklājies, ka Oļesja Malibu nav vis sabiedrības dāma, bet gan augstas klases prostitūta. Viņa pati izskanējušos apgalvojumus gan noliedz. Iespējams, kādus nebūt ienākumus viņai varētu nodrošināt ielaušanās mūzikas lauciņā. Noklausies Oļesjas un Vlada sniegumu dziesmā.

"Balles karaliene" - video:

 

Kasjauns.lv/Foto: Facebook/Vkontakte