foto: Instagram
Parisa Hiltone saderinājusies un izdevusi atkal jaunu dziesmu
Sabiedrības dāma Parisa Hiltone šobrīd jūtas kā laimīgākā meitene pasaulē. Draugs aktieris un modelis Kriss Zilka viņu bildinājis.
Slavenības
2018. gada 15. janvāris, 16:55

Parisa Hiltone saderinājusies un izdevusi atkal jaunu dziesmu

Kasjauns.lv

Svētku brīvdienu laikā sabiedrības dāma Parisa Hiltone (36) sagaidījusi bildinājumu, bet pavisam nesen izdevusi jaunu mīlas dziesmu „Never Be Alone”, kurā dzied par to, ka ir uzplaukusi un vairs nav viena.

Savu pirmo singlu „Stars Are Blind” bagātniece Parisa Hiltone izdeva tālajā 2006. gadā. Lai gan sabiedrība viņas muzikālo veikumu uztvēra dalītām jūtām, pati Hiltone ar paveikto bija apmierināta un reiz kādā no intervijām šo skaņdarbu nosauca par „nezūdošu vērtību”. Amerikā populārajā „Billboard 200” albumu topā Hiltones ieraksts „Paris” debitēja visnotaļ augstajā 6. vietā.

Nepilnus 12 gadus pēc pirmā muzikālā veikuma Parisa Hiltone saviem faniem piedāvā jaunu skaņdarbu, kam dots nosaukums „Never Be Alone”. Jauno videoklipu sabiedrības dāma saviem sociālo tīklu sekotājiem atrādījusi divas nedēļas pēc romantiskā bildinājuma. Interesanti, ka pati dziesma ierakstīta jau 2015. gadā sadarbībā ar DJ Poet.

#NeverBeAlone 💘 🎥by @SolmazSaberi

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

Jaunais – pēc skaita otrais – albums gaidāms šogad. Sarunā ar izdevumu „Time”, Parisa apliecinājusi, ka albumam būs „pavisam jauns skanējums” un tajā būs dzirdama arī deju mūzika un „techno”.

Izdošanas datumu Hiltone vēl nenosauc, jo 2018. gads būs viņai aizņemts ar kāzu plānošanu.

Svētku brīvdienu laikā Parisas draugs aktieris un modelis Kriss Zilka (32), ar kuru viņa ir kopā divus gadus, nometās uz viena ceļa un bildināja savu izredzēto. Par priecīgajiem jaunumiem Parisa tūlīt pat pavēstīja arī saviem „Instagram” bloga sekotājiem. „Es teicu Jā! Tik laimīga un saviļņota, saderināta ar savas dzīves mīlestību. Savu labāko draugu un dvēseļu biedru. Ideālu man it visā,” rakstīja laimē starojošā jaunā līgava.

The most romantic moment of my life! 😍💎 #Engaged 👰🏼

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

„Tik aizrautīgu, uzticamu, mīlošu un labsirdīgu. Es jūtos kā laimīgākā meitene pasaulē! Tu esi mana sapņa piepildījums! Paldies, ka man parādīji, ka pasakas patiešām eksistē.”

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

Zināms, ka mīļotais Hiltonei pasniedzis saderināšanās gredzenu 2 miljonu ASV dolāru vērtībā. „Gredzens ir tik lielisks un mirdzošs,” slavenību žurnālam „People” pastāstījusi Parisa. „Es trīcēju, ka uzvilku to pirkstā. Šis visskaistākais gredzens, kādu jebkad esmu redzējusi.”

#Yas I Do 🎈🎈🎈🎈😍🎈🎈🎈🎈

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

Arī jaunais līgavainis jūtas laimīgs un saviļņots. „Jūtos kā laimīgākais vīrietis pasaulē, ka varēšu apprecēt savu sapņu meiteni,” viņš norādījis intervijā. „Nevaru vien sagaidīt, lai visu atlikušo dzīvi pavadītu kopā.”

Parisa un Kriss iepazinās jau pirms astoņiem gadiem „Oskara” balvu ceremonija „afterparty” ballītē, taču satikties sāka vien 2016. gadā. Par to, ka abi ir pāris, viņi plašākai sabiedrībai paziņoja vien aizvadītā gada februārī.

Zilku savulaik vienojušas romantiskas jūtas ar aktrisi Lūsiju Heilu un viņš ir bijis saderināts ar modeli Hannu Betu Merjosu.

#Mood 💎💎💎👰🏼💎💎💎

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

Parisas Hiltones bijušie mīļotie

gallery icon