foto: Twitter
Kas notiek, kad Breda Pita dāmas satiekas vienā pasākumā?
Dakota Džonsone nespēj novērst skatu no Andželinas Džolijas, kad uz skatuves kāpj tās bijusī konkurente Dženifera Anistone.
Slavenības
2018. gada 10. janvāris, 12:46

Kas notiek, kad Breda Pita dāmas satiekas vienā pasākumā?

Kasjauns.lv

„Zelta globusu” vakarā sastapušās aktiera Breda Pita bijušās sievas Andželina Džolija un Dženifera Anistone, par kurām vienmēr runāts kā par sāncensēm. „Greja piecdesmit nokrāsu” aktrise Dakota Džonsone pat pieķerta cītīgi raugāmies uz Džoliju, kad uz skatuves uzkāpusi Anistone: „Kāda gan šajā brīdī būs Džolijas reakcija?”

Fotogrāfijā no „Zelta globusu” ceremonijas vakara Beverlihilsā jaušams, ka Andželina Džolija jūtas neērti un nodur galvu, kad uz skatuves kāpj aktrise Dženifera Anistone, lai pasniegtu balvu kādam no uzvarētājiem.

Attēlā, kas uzņemts, aktrisēm Anistonei un Kerolai Bērnetai aiz muguras zālē redzama Andželina Džolija, kura izvairās skatīties uz skatuvi un tā vietā lūkojas sev priekšā uz galda.

Kā zināms, Džolija sāka satikties ar Bredu Pitu, kad viņš tikko kā bija šķīries no sievas Anistones. Savulaik baumoja, ka Džolija izjaukusi Anistones laulību, ko Pits visu dzīvi centies noliegt, apliecinot, ka uz to brīdi jau bija šķīries, kad uzsāka romānu ar Džoliju.

Neveiklo situāciju „Zelta globusu” vakarā vēl neērtāku padara tas, ka fotogrāfijā ļoti labi redzams, ka, Anistonei uzkāpjot uz skatuves, filmas „Greja piecdesmit nokrāsas” aktrise Dakota Džonsone ar neviltotu interesi lūkojas uz Andželinu Džoliju, gribot redzēt, kāda būs viņas reakcija. „Oskara” balvas laureāte Džolija izlikās neievērojam Anistoni.

No turpmākām neveiklām situācijām izdevies izvairīties, jo abas aktrises katra bija nosēdināta pie galdiņa pretējās zāles pusēs.

Andželina Džolija ar saviem bērniem

Holivudas aktrise Andželina Džolija ir mamma trim bioloģiskajiem un trim adoptētājiem bērniem.

gallery icon

Runā, ka Anistone izlaidusi pozēšanu fotogrāfiem uz sarkanā paklāja, lai nebūtu tur aci pret aci jāsatiek Džolija. Taču abas Breda Pita bijušās sievas riskēja sastapties pēc ceremonijas, jo bija izvēlējušās apmeklēt vienu un to pašu „afterparty” ballīti, ko rīkoja „Netflix”.

Džolija un Anistone nebija uzturējušās vienā telpā kopš 2015. gadā notikušā „Critic’s Choice Awards” balvu ceremonijas vakara.

Dženifera Anistone iecienījusi melnas zeķubikses

Dženifera Anistone iecienījusi melnas zeķubikses.

gallery icon

Dženifera Anistone ar vīru medusmēnesi bauda Bora Bora salā

Dženifera Anistone un Džastins Terū devušies medusmēnesi baudīt uz skaisto Bora Bora salu franču Polinēzijā. Pirms gada šajā vietā viņi ...

gallery icon

Andželina Džolija un Breds Pits

Andželina Džolija un Breds Pits

gallery icon