Čiekurkalnā ieraudzīta šķērma sadzīves ainiņa šokē daudzus. FOTO
Nožēlojams intīms skats trešdienas pēcpusdienā pārsteidza Čiekurkalna iedzīvotājus - tā pavasari sagaidīja piedzērusies trijotne.
Trakā pasaule
2016. gada 13. aprīlis, 19:32

Čiekurkalnā ieraudzīta šķērma sadzīves ainiņa šokē daudzus. FOTO

Jauns.lv

"Pavasari, pavasari, tu visus dullus dari" - dziesmiņas rindas gaužām "labi" saspēlē ar ainu, kāda trešdienas pēcpusdienā bija novērojama Čiekurkalnā blakus dzelzceļa sliedēm. Iespējams, attiecīgam kontingentam kas tāds ir gluži normāla lieta.

Attēlā, ko sociālajā tīklā "Facebook" ievietoja pilsonis Uldis, redzami trīs vietējie cilvēka cieņu pazemojošā stāvoklī. Tieši blakus dzelzceļa sliedēm šie ļaudis, pēc visa spriežot, bija lietojuši stiprinātos atspirdzinošos dzērienus, kas vienam beidzās ar saldu miedziņu turpat zālājā, kamēr divi citi - vīrietis un sieviete - ļāvās instinktiem. Nekautrējoties no svešām acīm, šie cilvēki veica dzimumaktu.

Mulsinošais kadrs vienā mirklī kļuva populārs sociālajos tīklos, un komentētāji nebeidz sašust par tajā redzamo. Pats tā autors ainiņu ironiski komentē ar "Vairojamies Latvijai!", taču citi cilvēki pauž dziļu rūgtumu par situācijas nožēlojamo līmeni. "Siltais laiks dara savu," teic kāds Gatis. Taču Raivo uzskata, ka fotogrāfijā redzams mīlas trijstūris: "Kamēr tu guli, tavs draugs tavu..."

Jāpiebilst, ka Veselības ministrija jau ilgāku laiku plāno veidu, kā cīnīties ar alkoholismu un tautas nodzeršanos. Tā, piemēram, ministrs Guntis Belēvičs ierosinājis pusotrlitrīgo alkoholisko kokteiļu un divlitrīgo alus pudeļu aizliegšanu. Belēvičs akcentēja, ka viņam šajā jautājumā ir zemkopības ministra Jāņa Dūklava atbalsts. Tādējādi tiks aizliegtas saldās alkoholisko kokteiļu lielās pudeles, ar kurām "jaunieši sāk iet pa alkoholisma ceļu", uzsvēra politiķis.

Mirkli pēc tam, kad šo pretrunīgi vērtējamo foto publicēja Kasjauns.lv, gluži aizskarts sajutās "Čierīša" tvitera konts. Tā jau esot Teika, nevis Čiekurkalns:

Kasjauns.lv/Foto: Facebook.com