Pasaulē skaistākā auguma īpašniece gaida pirmdzimto. FOTO
Kendisa Sveinpola ir māmiņas cerībās.
Slavenības
2016. gada 15. aprīlis, 17:09

Pasaulē skaistākā auguma īpašniece gaida pirmdzimto. FOTO

Jauns.lv

Deinvidafrikāņu modele Kendisa Sveinpola (27) neoficiāli atzīta par skaistākā auguma īpašnieci pasaulē. Nesen kā populārā „Victoria’s Secret” modele sociālajos tīklos atrādījusi bildīti peldkostīmā un savu augošo vēderiņu. Kendisai gaidāms pirmdzimtais!

Modele Kendisa Sveinpola un viņas līgavainis brazīliešu modelis Hermans Nikoli iepazinās, kad daiļajai modelei bija vien 17 gadu. Kāzas pāris vēl aizvien nav sarīkojis, taču aizvadītajā mēnesī ar mīlīgas fotogrāfijas palīdzību viņi informēja „Instagram” bloga sekotājus, ka ir sava pirmā bērniņa gaidībās. Melnbaltajā fotogrāfijā redzams, ka Hermans tur roku uz Kendisas vēdera, bet attēlu pāris parakstījis vārdiem „mazais eņģelītis”.

Tagad Kendisa nolēmusi saviem faniem parādīt, kā pa šo laiku izmainījies viņas ķermenis. „Mans vēderiņš sauļojas!” – savā blogā pie bikini attēliem ierakstījusi topošā māmiņa.

Hermans bildināja Kendisu aizvadītā gada augustā. Drīz vien pēc šī skaistā notikuma „Victoria’s Secret” modele intervijās atzina, ka nevar vien sagaidīt, kad varēs nodibināt ģimeni un laist pasaulē mazuli.

       

Kasjauns.lv / Foto: Instargam, Vida Press