foto: Publicitātes
„X faktors” sagrauj daiļās Aises Haijima attiecības?
Alise Haijima TV šovā "X faktors". Sākumā viņai prognozēja uzvaru šovā, bet tad žūrija viņu pēkšņi no šova izslēdza.
Slavenības
2017. gada 18. decembris, 09:03

„X faktors” sagrauj daiļās Aises Haijima attiecības?

Kasjauns.lv

Latviete ar japāņu asinīm Alise Haijima (19) atzīst, ka pielikusi punktu draudzībai ar puisi, ko dēvēja par savu saderināto.

Muzikālā šova "X faktors" pirmās sezonas noslēguma ballīte

Muzikālā šova "X faktors" pirmās sezonas noslēguma ballīte.

gallery icon

Alise, kas šovā bija pamanāma ar spēcīgu balsi, krāšņu vizuālo tēlu un japānietes vaibstiem, pirms pāris mēnešiem intervijā žurnālam „Kas Jauns” atklāja, ka vairs nav brīva meitene, jo jau trīs gadus viņai ir draugs.

Feisbukā pie attiecību sadaļas jaunieši pat bija darījuši zināmu, ka ir saderinājušies. Konstantīns Maksims bija manāms arī šova skatītāju rindās atbalstām draudzeni, un Alise izteicās, ka puisis ir viņas lielākais fans.

foto: no privātā arhīva
Alise ar nu jau bijušo draugu Konstantīnu.


Taču šova noslēguma ballītē Alise ieradās bez otras pusītes. Ka pie vainas nav tikai puiša aizņemtība, liecināja arī attiecību statusa maiņa sociālajos tīklos – Alises kontā ir pazudusi atzīme, ka meitene būtu saderinājusies, taču Konstantīns par attiecībām norādījis: „Tas ir sarežģīti”.


Nav noslēpums, ka pēkšņa nonākšana sabiedrības redzeslokā un pastiprināta uzmanība postījusi ne vienu vien draudzību. Uz jautājumu, vai arī šoreiz pie vainas bijis kas līdzīgs, Alise atklāj, ka ar Konstantīnu izšķīrusies šova gaitā, taču iemesls visdrīzāk nav bijis viņas dalība televīzijas projektā.


„Daudzas sīkas lietas sakrājās vienā kamolā, un sapratām, ka nekas nesanāks. Taču mūsu vidū noteikti nav nekāda naida. Dzīve turpinās, un jaunas durvis veras vaļā,” tēlaina ir Alise. Kopš dalības šovā viņa teju katru dienu saņemot piedāvājumus kaut kur uzstāties, kā arī meitenei nākamgad jābeidz 12. klase.